Marius Pedersen A/S Division Special Affald

Marius Pedersen A/S Division Special Affald

97 12 18... Vis nummer
Baggeskærvej 15
7400 Herning

Om Firmaet

Marius Pedersen A/S er førende inden for affalds- og ressourceindustrien. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, transport, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Vi betragter affald som en ressource og arbejder til stadighed på at maksimere andelen af affald til genanvendelse og på at minimere andelen af affald, der skal bortskaffes. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere.

Supplerende oplysninger

Vores virksomhed bygger på tre grundlæggende værdier - troværdighed, ansvarlighed og værdiskabende. Værdierne fortæller noget om, hvordan vi agerer i forhold til hinanden, vores kunder og omverden samt hvordan vi løser og håndterer vores opgaver. Samtidig fortæller værdierne også noget om, hvad vi stræber efter og gerne vil styrke i fremtiden - med en stærk blanding af tradition og fornyelse.

Vores værdier er derfor dem, der bedst beskriver vores virksomhed, og oversat betyder værdierne, at du som kunde hos Marius Pedersen A/S altid kan forvente, at vi:

- tager ansvar for vores handlinger
- holder det vi lover
- udviser engagement
- skaber værdi

Vi er en landsdækkende miljøvirksomhed, og moderne affaldsbehandling udgør vores primære aktivitet. Vores hovedkontor ligger på Fyn, og vores aktiviteter omfatter indsamling, transport, behandling, afsætning og genvinding af affald. Vores dygtige salgsorganisation har mange års erfaring med rådgivning og salg af affaldsløsninger, og som kunde hos os kan du altid være sikker på at få:

- Din egen personlig miljøkonsulent - Der rådgiver om optimale affalds- og genbrugsløsninger
- Lokalt kundeservice- og logistikcenter - Det sikrer nærhed og hurtig reaktionstid
- Danmarks største udvalg af containere - Fra små til store containere afhængig af behov
- En stor fleksibel vognpark - Der sikrer en høj grad af driftssikkerhed
- Online Service - Bestilling af tømning, mængdeanalyser, etc. når det passer dig

For at vi kan tilbyde den bedst mulige rådgivning og dermed den mest optimale løsning, er det vigtigt for os, at vi kender virksomheden samt de behov og udfordringer, I står over for. Det er vores erfaring, at det indledende "benarbejde", danner grundlag for et stærkt og langvarigt samarbejde.

Ydelser

Komplette affaldsløsninger - både til fast og flydende affald
Danmarks største udvalg af containere til udlejning

Vores mål er at yde en professionel og værdiskabende service - det vil sige sætte virksomhedens affaldshåndtering i system, så den ikke volder problemer for virksomheden.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...