Marselisborg Gymnasium

Marselisborg Gymnasium

86 26 62... Vis nummer
Birketinget 9
8000 Aarhus C

På sociale netværk

Om Firmaet

Marselisborg Gymnasium er en skole, hvor du i 3 år vil blive mødt med faglige udfordringer, der vil gøre dig klogere ikke kun på fag, men på livet. Du vil blive mødt med et stærkt fællesskab, der vil give dig en masse nye venner og give dig mange dejlige oplevelser. Læs nærmere om skole på vores hjemmeside.

Velkommen

Overordnet arbejder vi for at gøre vores elever klogere på sig selv og den mangfoldige verden, de er en del af.

Såvel i undervisningen som i aktiviteterne udenfor skoletid vil vi opmuntre eleverne til engagement og udvikle deres nysgerrighed til en lyst til at lære og skaffe sig overblik.

I en uhøjtidelig og kreativ atmosfære vil vi give eleverne viden, arbejdsmetoder, sociale kompetencer, kritisk sans og analytiske evner redskaber der ikke blot kan give en god studentereksamen, men som også kan udgøre en solid basis for deres fremtidige liv og virke.

Timerne er præget af engagement og seriøst arbejde med plads til udfoldelse af kreativitet i alle fag og tværfaglige forløb.
Gode undervisningsforhold: bøger, computere og andet teknisk udstyr, studierum, bibliotek.

Udblikket på omverdenen er integreret i den daglige undervisning og suppleres med aktiviteter ud-af-huset: besøg på uddannelses- og forskningsinstitutioner, virksomheder, museer og foreninger. Vores studierejser i både 2.g og 3.g samt særligt arrangeret u-landsarbejde for færdige studenter understreger ønsket om udblik.

Vi har fællestimer med bl.a. foredrag, musik og debat om aktuelle emner.
Efter skoletid har vi mange forskelligartede aktiviteter: skoleforestilling, lektiecafe, skolefest, fredagscafe, solder, big band, studiekredse, frivillig musik, frivillig idræt, frivillig formning.

Læs mere på www.marselisborg-gym.dkbedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...