Mejlshede Låse A/S

Mejlshede Låse A/S

35 39 39... Vis nummer
Nørrebrogade 84
2200 København N

På sociale netværk

Om Firmaet

Med førende sikkerhed. Mejlshede Gruppen er en moderne sikringsvirksomhed, bestående af firmaerne DS-Låse, Mejlshede Låse, Sesam Låse og Dansk Pengeskabsindustri. Vi beskæftiger ca 50 personer og har over 30 udkørende låsesmede. Vores specialer er låsesystemer, adgangskontrol og pengeskabe, men vi er kompetente i alle dele af låsesmedefaget. Vores butikker på Nørrebro og Østerbro har et stort udvalg, og er klar til at vejlede dig omkring dine sikringsbehov.
/
/

Ydelser

Mekanisk og elektronisk sikring af bolig, erhverv og institution.
Mejlshede Låse A/S sælger låse, låsesystemer, adgangskontrol, alarmer og pengeskabe. Vi foretrækker at arbejde med produkter fra Medeco, Ruko, Bewator og Burg-Wächter, men er fortrolige med det meste der findes på markedet.
Mejlshede Låse A/S er ISO 9001 certificerede og medlem af Dansk Låsesmede Forening og Låsesmedenes Garantifond. Det er din garanti for en sikker handel og godt håndværk.
Mejlshede Låse leverer adgangskontrol og porttelefoni fra Bewator. Uanset om du har brug for en simpel kodelås eller en PC-styret løsning for adskillige døre, kan vi hjælpe dig.
Til pengeskabe leverer vi kodelåse og adgangskontrol fra KABA-MAS. De fleste af disse låse genererer en log i låsen over hvem der har brugt låsen og i hvilken rækkefølge.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...