Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Motel Viborg

Motel Viborg

86 63 96... Vis nummer
Århusvej 3
8800 Viborg

På sociale netværk

Om Firmaet

Velkommen til dit foretrukne motel i og omkring Viborg. På Motel Viborg vil du blive mødt af imødekommende receptionister, der tilbyder lækre hotelrum til fornuftige priser. Vi er altid klar til at byde dig velkommen, uanset om du er her for at opleve mere af de naturskønne omkringliggende områder og byer, eller om du blot har behov for en enkelt overnatning, før du kører videre.

Generel beskrivelse

Det er med glæde, vi byder vore gæster velkommen til Motellet. Vi kan huse 50 personer og både Motellet og receptionen er indrettet i tidens arkitektur. Hotellet er placeret ved hovedvej A26 - nemt og hurtigt at finde. Alle værelser har egen parkeringsplads direkte til værelset. Busser og større vogntog henvises til de indrettede parkeringsbåse.

Viborg ligger centralt i Jylland og er dermed et godt udgangspunkt for enten kulturelle aktivitets prægede eller naturmæssige oplevelser.

Se mere på hjemmesiden
Ring og indhent et tilbud. Vi kan lave en sjov og festlig weekend til fornuftige priser.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...