Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Olsson Møbler A/S

Olsson Møbler A/S

45 81 41... Vis nummer
Mølledamsvej 2
3460 Birkerød

På sociale netværk

Om Firmaet

Olsson Møbler har siden 1889 forsynet hovedstadsområdets hjem med borde, stole og senge. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson formået at tiltrække den gruppe forbrugere, som interesserer sig for funktionelle og tidløse møbler. Er du på udkig efter alle klassikerne, og det sidste nye i designmøbler. Så kontakt et af vores huse. Vi leverer i hele Danmark.

Møbler

Olsson Møbler har valgt at satse på kvalitetsmøbler fra de bedste møbelfabrikker i Danmark og i udlandet. Møblerne er af håndværksmæssig høj kvalitet og tidløst design. Et møbel skal være en del af hverdagen de næste mange år - derfor har vi en del møbler af gode, danske arkitekter i tidsløst design og høj kvalitet, som holder prisen igennem årene. Vi satser både på lyse og mørkere træsorter i samspil med glas og stål.
Kvalitetsmøbler skal opleves med alle sanserne - derfor er dette websted blot ment som en inspirationskilde. Det bedste indtryk får man ved at besøge vores møbelhuse, hvor der altid er god vejledning og professionel service.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...