Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Restaurant Over Middel

Restaurant Over Middel

75 61 60... Vis nummer
Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

På sociale netværk

Om Firmaet

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til. Vi bruger kun det bedste oksekød fra USA og Australien og steger eller griller det lige efter dit ønske. Kørervejledning ved brug af GPS : Ove Jensens Plads.

Over Middel

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...

bedømmelser

 • Camilla F
  23-02-17 07:17

  Fantastisk sted

  Rigtig hyggelig atmosfære med hyggelige omgivelser. Det er altid rigtig lækkert mad som bliver serveret og god betjening! Et sted jeg holder af at komme og helt sikkert vil anbefale til andre!

 • B_M_Jorgensen
  21-02-17 06:52

  Absolut over middel

  Vi valgte en menu de havde sammensat og fik virkelig dejlig mad. Vi tilkøbte den dyreste vinmenu til 150 kr pr glas og fik fantastisk god vin der var afstemt efter menuen. Kan virkelig anbefales.

 • nolund
  20-02-17 11:24

  Absolut et besøg værd

  Valentinsdag på restaurant Over Middel var en rigtig god oplevelse. Vi fik månedens menu og valgte hovedret og dessert, som i dagens anledning var crepe suzette. Hovedretten var bøf bernaisse med... vis mere