Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Psykolog Ingrid Hviid

Psykolog Ingrid Hviid

26 74 31... Vis nummer
Jernbanegade 19, 3. sal
5000 Odense C

Om Firmaet

Der arbejdes ud fra mange års erfaring, men aldrig ud fra færdige koncepter. Jeg lægger vægt på at altid at møde klienten eller kunden der, hvor behovet er. I klinikken og i konsulentvirksomheden arbejdes ud fra forskellige faglige tilgange, så metoden og formen altid passer bedst muligt til opgaven.

Generel beskrivelse

Personlig baggrund
Cand. psych. 1980

Klinisk uddannet i 1985

Autoriseret af Dansk Psykologforening.

Godkendt specialist og supervisor af Dansk Psykologforening indenfor arbejds- og organisationspsykologi.

Efteruddannelse indenfor systemisk konsulentvirksomhed og kognitiv terapi samt Mindfulness-baseret tilgang til stress-reduktion og angst. Den kognitive tilgang er i de senere år suppleret med videre udvikling indenfor Acceptance and Commitment Therapy ( ACT ) og Compassion Focused Therapy ( CFT)

Har arbejdet som klinisk psykolog i skole- og socialforvaltning. Herefter i amtsligt regi med psykologiske vurderinger og støttende behandling i forbindelse med revalidering og pensionstilkendelse.

Psykolog ved Arbejdsmedicinsk Klinik på Odense Universitetshospital og i en årrække arbejdet med vurdering af psykiske arbejdsskader. I tilknytning hertil medvirket i forebyggende indsatser på arbejdspladser.

7 års erfaring med konsulentvirksomhed i amtsligt regi indenfor handicapområdet. Hvor opgaverne har været organisationsudvikling, supervision, voldsforebyggelse, ledelse og samarbejde

Siden 1993 samarbejde med Dansk Politi i forhold til psykologisk debriefing, kurser, supervision og individuel behandling

Leverandør til VISO: http://www.socialstyrelsen.dk/

Involveret i forskellige faglige netværk som baggrund for opgaveløsningen