Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Røgeriet Bakkebo

Røgeriet Bakkebo

40 86 81... Vis nummer
Herredsvejen 26 Lejrskov
6640 Lunderskov

Om Firmaet

Det at ryge fisk er et gammelt håndværk, en dansk tradition i generationer, der absolut stadig er værd at holde i hævd. Røgeriet Bakkebo tilbyder røgning for private og ryger alt indenfor fisk, vildt og svinekød. Vores speciale er røget dyrekølle, sliced og vakuumpakket. Vi tilbyder både kold og varmrøgning. Vi holder så vidt muligt åbent, når du har tid, men altid fredag fra kl. 15 - 17. Ring eller kom ind og hør, hvad vi kan tilbyde.

Generel beskrivelse

Svinekød:

Røgeriet kan tilbyde, at lave pålæg af dit eget svinekød. (ikke farsvarer)F.eks.: rullepølse, hamburryg, bayonneskinke, landskinke, gravad skinke,sprængt nakke, røget mørbrad eller filet.
Pålægget er, ved afhentning, klar til at blive kogt/stegt.
Virksomheden modtager gerne halve grise, uparteret, til pålæg.
Der modtages også grise til grill for saltning og ridsning af sværen.
For ovennævnte produkter er forudgående aftale nødvendig.

Fisk:

Virksomheden ryger alle former for fisk - både kold og varmrøgning.
Der er mulighed for vacumpakning af det færdige produkt.
Bearbejdningstiden er ca. 1 uge.

Vildt:

Virksomheden ryger alle former for vildt.
Størstedelen er dyrekøller. De bliver udbenet, kommer i net, bliver derefter saltet og røget.
Der er mulighed for at få køllerne sliced og vacumpakket i lag med 10-15 skiver i hver eller efter eget ønske.
Bearbejdningstiden for saltning og røgning er ca. 1 uge.
Hvis den/de skal slices, må der påregnes et par dage ekstra.

Vi har en Elite Smiley hos Fødevarestyrelsen - din garanti for at alt er som det skal være.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...