Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Restaurant Den Gyldne Hane

Restaurant Den Gyldne Hane

88 81 23... Vis nummer
Christian 4 Vej 23
6000 Kolding

På sociale netværk

Om Firmaet

Den Gyldne Hane har alle de elementer, der kendetegner dansk kroidyl, når den er bedst. Smukt bindingsværkshus, hyggelige stuer, god og rigelig mad samt en pragtfuld beliggenhed. Kun få minutter fra centrum, men i grøn natur idet nærmeste nabo er seværdigheden Geografisk Have.

Åbningstider

Køkkenets åbningstider:
Mandag Lukket (åben for forudbestilling)
Tirsdag 11-15 (aften åben for forudbestilling)
Onsdag - søndag 11-21

Generel beskrivelse

Den Gyldne Hane er i sæsonen den eneste restaurant i Kolding, som fuldt ud kan siges at kunne servere udendørs. Foruden selskaber, receptioner, a la carte gæster o.lign. har Den Gyldne Hane også velindrettede lokaler til firmaer m.v., som ønsker at holde en-dags konferencer. Her er plads til op til 180 deltagere.

Det skiftende menukort er især interessant ved at rumme flere verdens-kendte klassikere blandt retterne, som udføres i nøje overensstemmelse med de originale opskrifter. Køkkenets stil er i øvrigt klassisk dansk og fransk mad.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...

bedømmelser

  • Morten S.
    22-09-15 15:10

    En lille perle i det jydske, altid garant for et godt måltid mad, jeg har flere gange besøgt stedet, og endnu ikke gået skuffet fra bordet. I gamle... vis mere