Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Sønder Bjert Kro

Sønder Bjert Kro

76 31 11... Vis nummer
Gl. Bjært 16
6091 Bjert

På sociale netværk

Om Firmaet

Stedet hvor gulerod smager af gulerod og maden er ærlig med gode råvarer. Vi kan alt og laver alt, lige fra suppe, steg og is til den store fine gourmet middag. Kroen byder på frokost i Kaffen samt dagens ret om aftenen og om aftenen kan vi også byde velkommen i vores Restaurant med tilhørende vinkælder.
/
/

Generel beskrivelse

Et ophold på Sdr. Bjert Kro er ikke bare en overnatning, det er en oplevelse. Kroen har syvcharmerende værelser, alle med deres eget præg og dampkabine, og stedets morgenanretning med hjemmelavede specialiteter er en vidunderlig start på dagen. Kroen giver jer mulighed for afslapning og udflugter tæt ved det naturskønne udsigtspunkt Skamlingsbanken og Kolding, der byder på shopping, caféer, teater, kunst og historie.Kroen, som blev bygget i 1855, forpagtes i dag af parret Rasmus Vemmelund og Svenja Schiessl, der tilsammen har 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen. Gennem tiden har kroen haft mange funktioner som blandt andet købmandsgård, brænderi, delikatesse, bageri og endda sparrekasse. Den gamle bankboksdør fra 1867 sidder stadig i den ene væg på kroen og vidner om stedets lange og varierede historie.

Kroens mad er ærlig, tilberedt af gode råvarer, og køkkenet kan lave alt lige fra suppe, steg og is til den fine gourmetmiddag. Køkkenchefen beskriver det rammende: Vi laver mad med respekt for råvaren, faglig stolthed, erfaring og innovation. Derskal være nok og det skal smage af noget. Gæsten skal føle sig veltilpas, når de går fra bords, samt det er en selvfølge i forhold til ideologien i køkkenet,at alt er hjemmelavet, og at vi stræber efter at følge den danske sæson. Aftenen kan startes med lidt snacks og champagne i baren, og under restauranten finder I vinkælderen med en række af personalets personlige favoritter til fornuftige priser.

Læs mere her

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...