Sesam Låse- og Sikringscenter A/S

Sesam Låse- og Sikringscenter A/S

35 39 39... Vis nummer
Østerbrogade 120
2100 København Ø

På sociale netværk

Om Firmaet

Sesam Låse Service A/S er Danmarks ældste låsesmedevirksomhed - stiftet i 1937. I dag en moderne drevet virksomhed med 8 rullende værksteder, der er i stand til at klare alle specialopgaver ude hos kunderne.
/
/

Supplerende oplysninger

Vore specialuddannede montører deltager til stadighed i kurser på Nusa (Nordisk Uddannelsescenter for Sikring og Alarmteknik) samt kurser afholdt af A/S Ruko.

Sesam Låse og Sikringscenter A/S er medlem af DLF (Dansk Låsesmede Forening), tilsluttet DLF's garantiordning, godkendt af Skafor (Dansk Forening for Skadesforsikring), samt sikkerhedsgodkendt af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Produkter

Sesam er autoriseret af A/S Ruko som Ruko Sikringscenter.


Ydelser

Totalløsningen
Vi sikrer Deres virksomhed og privatbolig med en total løsning. Vore konsulenter kommer gerne og giver et uforpligende tilbud på netop den opgave De og Deres forsikringsselskab måtte forlange.

Både elektrisk og mekanisk.
Vi leverer og monterer alle låsetyper - mekaniske samt elektroniske - adgangskontrolanlæg - låsesystemer m.m. Vi er leveringsdygtige i pengeskabe samt alle typer sikrings- og brandskabe.

Det kan vi også hos Sesam Låse Service:

Som leverandør af totale sikkerhedskoncepter, kommer man ikke uden om fysisk sikkerhed.

Stiller Deres forsikringsselskab specifikke krav til opbevaring af Deres værdier, tilbyder vi en bred vifte at forsikringsgodkendte penge- og brandskabe. Endvidere tilbyder vi også forsikringsgodkendte deponeringsskabe.

Links

Vores hjemmeside er:
www.sesam.dk
Vores email er:
info@sesam.dk
service@sesam.dk

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...