Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Tandlæge Inge Møller

Tandlæge Inge Møller

22 54 77... Vis nummer
Lokesvej 6
8881 Thorsø

Om Firmaet

Vi tilbyder dig behandlinger af høj kvalitet, hvilket vi sikrer os gennem løbende efteruddannelse og investeringer i moderne udstyr så som digital røntgen, lupbriller, digitale journaler, kompressions autoklave osv. Vi sikrer os hermed at behandlingen bliver tryg og sikker.

Generel beskrivelse

Vi er et tæt energisk team bestående af en tandlæge, en klinikassistent og en tandplejer.
Vi har arbejdet sammen i mange år, hvilket giver os mulighed for at give dig en høj personlig service i en positiv og afslappet atmosfære. Målet er, at du hele tiden kan føle dig tryg, når du er på klinikken.

Vi vil hjælpe dig med at beskytte og vedligeholde dine tænder, så de kan bevares sunde, flotte og velfungerende gennem hele livet.

Hos os ligger vi vægt på at give en god information, hvor det afgørende er dine behov og ønsker. Du bliver informeret, hvis der er forskellige behandlingsmuligheder. Prisen oplyser vi også om, og ved dyrere behandlinger over 1500 kr. får du et prisoverslag med hjem. Du er således selv med i alle beslutningsprocesser.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...