Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Tandlægehuset på Aastrupvej

Tandlægehuset på Aastrupvej

74 52 11... Vis nummer
Aastrupvej 12
6100 Haderslev

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 3

Om Firmaet

Tandlægehuset på Aastrupvej er en topmoderne klinik, hvor kvalitet og faglig dygtighed går hånd i hånd med service og et godt forhold til patienterne. Nøgleord for os er derfor: Samarbejde, information, tryghed og velbefindende, kvalitet, uddannelse, udstyr, materialer, garanti, økonomisk ansvarlighed. Ved at sammenholde alle disse punkter med patienternes ønsker og krav, gør vi vores yderste for at opnå det optimale resultat.
/
/

Generel beskrivelse

Behandlerteamet hos Tandlægehuset på Aastrupvej udfører alle former for anerkendte tandbehandlinger. Klinikkens udstyr, materialevalg og behandlingstyper holdes løbende opdateret og behandlernes viden holdes ligeledes opdateret ved flittig kursusaktivitet. Skulle der være behandlinger, hvor vi føler, at vi ikke kan give patienten det optimale resultat, er vi ikke bange for at henvise.

Ønsker du yderligere information om behandlingstyper og deres udførelse, kan du finde mere information om dette på vores hjemmeside eller rette telefonisk henvendelse til klinikkens personale.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...