Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Tandsundhed.dk Nissen og Elkjær-Holm

Tandsundhed.dk Nissen og Elkjær-Holm

97 12 25... Vis nummer
Nørregade 18, 2. th.
7400 Herning

Billedgalleri

1 / 3

Om Firmaet

Hos Tandsundhed.dk er vi et team af 5 tandlæger, klinikassistenter og en tandplejer. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse af professionel tandbehandling i et afslappet og hyggeligt miljø på klinikken. Tandlægerne spænder vidt med hensyn til erfaring og interesseområder lige fra kosmetisk tandbehandling til implantatbehandlinger.
/
/

Generel beskrivelse

Hos Tandsundhed.dk er vi et team af 5 tandlæger, klinikassistenter og en tandplejer. Vi er dedikerede til vores arbejde, fordi vi ønsker at give dig den bedste oplevelse af professionel tandbehandling i et afslappet og hyggeligt miljø på klinikken. Vi er på forkant med de nyeste behandlingsprincipper og kan vejlede dig bedst muligt, når du kommer til os.

Tandlægerne spænder vidt med hensyn til erfaring og interesseområder lige fra kosmetisk tandbehandling til implantatbehandlinger. Vi samarbejder fagligt og er derfor i stand til at give hver enkelt patient en helhedsløsning. Dette gør sig specielt gældende ved større behandlinger, hvor patienten vil kunne få hele behandlingen her på klinikken.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...