factum2 aabenraa ApS - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærke logo

factum2 aabenraa ApS - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærke

Om firmaet

Om firmaet factum2 aabenraa rådgivning, er en af de mest dynamiske ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tætheds prøvning...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 82 70...
Adresse

Jørgensgård 57

6200 Aabenraa

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Om firmaet factum2 aabenraa rådgivning, er en af de mest dynamiske ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tætheds prøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand. Vores mål hos factum2 aabenraa er, at tilbyde en seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og altid med kunden i centrum. factum2 aabenraa tilbyder rådgivning indenfor • Tilstandsrapporter • Energimærkning • Byggeteknisk rådgivning • Bygherrerådgivning • Køberrådgivning • Tilsyn ved nybyggeri • 1- og 5- års eftersyn Endvidere er områder inden for energimærkning af store ejendomme en del af vores kompetencer. Vores køberrådgivning herunder også Bedre Bolig Rådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v.

factum2 aabenraa tilbyder rådgivning indenfor

• Tilstandsrapporter

• Energimærkning

• Byggeteknisk rådgivning

• Bygherrerådgivning

• Køberrådgivning

• Tilsyn ved nybyggeri

• 1- og 5- års eftersyn

Endvidere er områder inden for energimærkning af store ejendomme en del af vores kompetencer. Vores køberrådgivning herunder også Bedre Bolig Rådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v.

factum2 aabenraa ApS - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærkes valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

factum2 aabenraa ApS - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærke

Omsætning

733 tkr

Afkastningsgrad

28.35 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra factum2 aabenraa ApS - Bygningssagkyndig - Tilstandsrapport og Energimærke findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

factum2 aabenraa ApS

CVR-nr:

39777940

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

711210 Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder

Startdato:

12-08-2018

Ledelse/Administration
Jan Gjerlevsen

Adm. direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

23827088

23 82 70 88

2382 7088

23 827 088