Om firmaet

Vi er en af de førende leverandører til det danske boligsalgsmarked inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærkning og elinstallationsrapporter. Vores mål er at sikre, at du får korrekte og retvisende rapporter som...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
96 19 33...
Adresse

Storegade 9, 1. sal. th

7700 Thisted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er en af de førende leverandører til det danske boligsalgsmarked inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærkning og elinstallationsrapporter. Vores mål er at sikre, at du får korrekte og retvisende rapporter som kan anvendes til at få en ejerskifteforsikring i forbindelse med salget af din bolig. Derudover tilbyder vi en lang række andre ydelser både inden for det private, og inden for erhverv og det offentlig. factum2 rådgivning er landsdækkende.

Dine fordele

KVALITET

Hos factum2 rådgivning er kvalitet flere dimensioner og værdier. Derfor skelne vi mellem kvalitet og kvalitetsmål, som er vores absolut bedste måde at måle kvalitet på. Målet er lige til, det skal være retvisende.

LOKAL

Hos factum2 rådgivning er vi landsdækkende, med en lokal forankring, hvilket sikre dig den mest retvisende rapport. Vi kender dit lokalområde, og kan derfor tage højde for alle faktorer.

PUNKTLIGE

Hos factum2 rådgivning er det at kunne levere en retvisende rapport af høj faglig karakter ikke det eneste der stræbes efter. Vi gør en dyd i at levere til tiden!

ISO 9001 CERTIFICERET

I factum2 rådgivning arbejder vi alle operativt med kvalitet i det daglige arbejde og søger at yde en god service og levere et godt stykke arbejde for vores kunder. Vi er DS/EN ISO 9001 certificeret, og det er vi stolte over.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

factum2 thisted

Omsætning

992 tkr

Afkastningsgrad

29.20 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra factum2 thisted findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FACTUM2 THISTED ApS

CVR-nr:

33503423

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

711290 Anden teknisk rådgivning

Startdato:

10-02-2011

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

96193303

96 19 33 03

9619 3303

96 193 303