Om firmaet

Kvalitet kræver viden og godt håndværk anno 1976. Finn Hansen, der er uddannet og autoriseret blikkenslager og VVS-montør, knoklede nogle år en vis legemsdel ud af bukserne, med det resultat, at garagen blev for lille. Firmaet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 16 77...
Adresse

Mukkerten 4

6715 Esbjerg N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Kvalitet kræver viden og godt håndværk anno 1976. Finn Hansen, der er uddannet og autoriseret blikkenslager og VVS-montør, knoklede nogle år en vis legemsdel ud af bukserne, med det resultat, at garagen blev for lille. Firmaet har i dag til huse på Mukkerten 4 i Tarp og er i takt med årerne vokset til i dag at have 10-12 ansatte. Hertil kommer et antal svende, som arbejder freelance i forbindelse med store opgaver. Kontakt os gerne for mere information.

Yderligere information

Hos Finn Hansen, bygger vores samarbejde med dig, altid på troværdighed og tillid. Netop derfor forlader vi ikke en opgave, før du er 100% tilfreds med resultatet.

Skulle der mod forventning være mangler, når vi har udført en opgave hos dig, sørger vi naturligvis for at udbedrer dem hurtigt og effektivt. Vi bestræber os altid på at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris og på at overholde vores aftaler.

Finn Hansen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Finn Hansen A/S

Omsætning

7 347 tkr

Afkastningsgrad

8.57 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Finn Hansen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FH VVS-INSTALLATØRFORRETNING A/S

CVR-nr:

15405694

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

11-09-1991

Ledelse/Administration
Poul Bonde Aarhus

Bestyrelsesmedlem

Finn Hansen

Bestyrelsesmedlem

Mai Østergaard Aarhus

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

75167711

75 16 77 11

7516 7711

75 167 711