Se på kort

flødeboller 

gav 12 virksomheder i dette område

Flødebollen

Perlegade 40, st. sal.6400 Sønderborg

Krukkerne ApS

Åbent

M D Madsensvej 143450 Allerød
logo

Vi sender din blomstergave til hele Danmark og fra vores egne blomsterbutik i Allerød, leverer vi selv blomster i Allerød, Lynge, Blovstrød, Farm, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. I resten af landet leverer vi gennem Interflora og giver dig fuld garanti for både kvaliteten og samme høje service som du kender fra vores butikker.

Den lille Blomster Butik / Kalundborg

Åbent

(3)

Sct Jørgensbjerg 254400 Kalundborg

Jeg startede hjemmefra i min garage for ca. 15 år siden. Her startede drømmen om en butik med anderledes blomsterdesign og specielle planter. Udover dette er drømmen også, at skabe et univers af blomster, brugskunst og specialiteter af høj kvalitet, samlet under et tag. Derfor er alle mine leverandører nøje udvalgt og vi har kun det bedste. Efter de første 15 år, er vi nu et team af 5 kreative piger som står klar i den fysiske butik og på webshoppen til at hjælpe dig.

Chokoladeværkstedet Jota A/S

Åbent

Stæremosen 493250 Gilleleje
logo

Vi er en chokoladefabrik, der laver håndlavet chokolade efter de gamle traditioner. Chokoladeværkstedet Jota har eksisteret i over 60 år, og det har været centralt at videreføre den håndværksmæssige tradition, som Jota altid har været kendt for. I denne tradition er 1. klasses råvarer fundamentet, som håndværket bygger på og ejer Christian Bahr, der er uddannet både bager og konditor. Se mere på vores hjemmeside.

Det Lille Bageri v/Gitte Buus Larsen

Åbent

Storegade 366740 Bramming
logo

Hos Det Lille Bageri er kunderne i førersædet. Vores bager står hver dag i bageriet, og bager friskbagt brød til kunderne. Hos os skal man have noget for sine penge, og derfor er vores brød fyldt med volumen. Her får du et godt brød til billige penge. I vores forretninger tilbyder vi vores kunder det bedste en bager kan tilbyde. Vores rugbrød er kendt i byerne Varde, Ribe og Esbjerg, og salget af smørrebrød og flutes går ligeledes godt.

Golden Roses

Åbent

Hvidegårdsparken 262800 Kongens Lyngby

Nicolai`S bageri Solrød

Åbent

Fredensbovej 22680 Solrød Strand

J.K. Udlejningsejendomme

Agervang 137323 Give

Dansk Mærkevare Salg A/S

Axeltorv 21609 København V

Clausens Eftf.

Langegade 395300 Kerteminde

Pilgaards Flødeboller

Ellehammersvej 699430 Vadum

Le Fleur

Åbent

Tingvej 49380 Vestbjerg