Om firmaet

NEJ tak til stress, tankemylder, muskelspændinger og søvnløshed.,Stop hamsterhjulet nu og sig,JA tak til indre fred og ro, overskud og glæde.,Den unikke specialudviklede alternative behandling, hvor bl.a. zoneterapi , healing...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 42 01...
Adresse

Tønnesvej 47

5270 Odense N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 17:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

NEJ tak til stress, tankemylder, muskelspændinger og søvnløshed.Stop hamsterhjulet nu og sigJA tak til indre fred og ro, overskud og glæde.Den unikke specialudviklede alternative behandling, hvor bl.a. zoneterapi , healing og akupunktur indgår, vil med garanti give en følelse af glæde, energi og frihed så kroppen og sindet endelig kan komme i balance.

Behandlinger

* Less-stress-behandling : Specialudviklet behandling til at berolige nervesystemet og sindet. Ny og unik kombination af massage, zoneterapi, healing og akupunktur erstatter mistrivsel med overskud, optimisme, indre fred og ro.

* Væk din fremtidssans : Tag action på dine ideer. Kom ud af den drænende energi og overspringshandlingerne og få overskud til at være den meste optimale udgave af dig. Personlig coaching til optimal trivsel i livet.

* Pilgrim i eget liv : Tilbagevendende udfordring eller et liv der er sat på ufrivillig pause kan vendes til medgang og overblik ved at investere i en uforpligtende samtale.

Flouritens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Flouriten

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Flouriten findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Flouriten

CVR-nr:

26389844

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære

Startdato:

01-01-2022

Ledelse/Administration
Elisabeth Sejr Petersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

22420126

22 42 01 26

2242 0126

22 420 126