Flytte Heltene ApS logo

Flytte Heltene ApS

Om firmaet

Skal du flytte i lejlighed, hus, eller kontor? Hos Flytteheltene klare vi alle former for flytning og vi er gode til det! Vi tager os af flytningen, skraldet samt rengøring af private og erhvervsmål. Hos os kan du altså kort...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
91 47 88...
Adresse

Hillerødsholmsalle 69, 1. sal. mf

3400 Hillerød

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Skal du flytte i lejlighed, hus, eller kontor? Hos Flytteheltene klare vi alle former for flytning og vi er gode til det! Vi tager os af flytningen, skraldet samt rengøring af private og erhvervsmål. Hos os kan du altså kort sagt få klaret hele dit flytteprojekt.

Yderligere information

Flytte Heltenes flyttefirma er etableret i starten af 2021, med henblik på at flytte dine møbler og ting i sikker behold. Flytte Heltenes flyttefirma arbejder med et tempo, som kun Flytte Heltene besidder, vores Flytte Helte har mange års erfaring med både privat og erhvervsflytninger som udgør at vi er et respekteret og anerkendt flyttefirma.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Flytte Heltene ApS

Omsætning

-5 tkr

Afkastningsgrad

-12.95 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Flytte Heltene ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Flytte Heltene ApS

CVR-nr:

42333786

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

494200 Flytteforretninger

Startdato:

21-04-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

91478862

91 47 88 62

9147 8862

91 478 862