Om Fodkær hjemmefodpleje

Du beholder dine sunde fødder med det rigtige fodtøj og en jævnlig behandling fra din SADF (Sammenslutning af danske fodplejere) fodplejeterapeut “FODKÆR”, Viviana Caruso.FODKÆR henvender sig til ældre mennesker som har svært ved at nå sine fødder, samt folk med fodproblemer eller simpelthen en velfortjent forkælelse til dine kære fødder.FODKÆR kan give dig gode råd om eventuelle deformiteter eller fod- og neglesygdomme.

Forkæl dine fødder, det er dem der bærer dig gennem livet.

Jeg hedder Viviana Caruso og jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejeterapeut. Jeg har åbnet mit lille firma, som hedder FODKÆR, og mit største ønske er at behandle dine fødder, som var de mine egne.

De fleste glemmer fødderne, og de kræver den samme omsorg som resten af kroppen. Derfor er vi nødt til at elske vores fødder og behandle dem godt, men det kan godt være svært at finde tiden til at prioritere dem,

Det er der hvor FODKÆR tilbyder at bringe behandlingen hjem til dig/jer. Jeg garanterer smukt, velfortjent velvære til dine fødder.

Vi finder sammen en løsning til at forbedre din gang og være fri for mærkelige irritationer. Det kan være en aflastning, indlæg eller simpelthen en regelmæssig fodbehandling.

Der er altid en ny vej… men også en ny måde at gå på.

Billedgalleri

  • Fodkær hjemmefodpleje Fodplejer - 1
  • Fodkær hjemmefodpleje Fodplejer - 2
  • Fodkær hjemmefodpleje Fodplejer - 3

Fodkær hjemmefodpleje, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnFodkær
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:08-07-2020
CVR-nr:41514787
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Viviana Karina CarusoFuldt ansvarlig deltager