Om Fodterapuet Marianne Rasmussen

Fodklinik med mange års erfaring. På klinikken finder du Marianne og hendes kollega Anette Ginnerup. Alle former for fodbehandlinger foretages og vi kører ud til hjemmebehandlinger og på plejecentre. Klinikken har overenskomst med den offentlige sygsikring, samt Sygesikring Danmark. Vi tager i mod patienter med henvisning og der kan søges helbredstillæg. Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan hjælpe dig med.

Fodeftersyn

Til at starte med ser fodterapeuten automatisk efter, om du skulle have hård hud, ligtorne, sår, hælrevner, fod- eller neglesvamp eller andre problemer. Har du gigt, diabetes eller andre sygdomme, der kan skade fødderne, bliver din behandling tilpasset det særlige behov, du har. Også hvis du har smerter i kroppen eller har andre problemer, der kan tænkes at stamme fra fødderne. Dyrker du sport, kan det sætte dine fødder på en hård prøve, alt afhængig af sportsgren. Det kan derfor være en rigtig god idé, at du ofte får undersøgt dine fødder og taler med fodterapeuten om, hvordan du skåner dine fødder mest muligt. Måske kan du have behov for et fodindlæg.

Fodbehandling og -pleje

Når du får behandlet dine fødder, bliver den hårde hud nænsomt skåret væk, neglene bliver omhyggeligt klippet, slebet og renset i dybden, og du får behandlet alle de problemer, du måtte have. Til slut bliver dine fødder smurt ind i en creme, der holder huden blød og smidig. Hvis dine fødder er i anatomisk ubalance, kan et fodindlæg eller en lille aflastning i fx silikone kompensere for det, så du kommer til at gå bedre. Et fodindlæg er en sål, som fodterapeuten udformer specielt til dig for at støtte dine fødders funktion, så den bliver så normal som muligt. Mange børn kan også have glæde af et indlæg. Har du ondt ved tåneglen, fordi den er groet ned i siderne, kan fodterapeuten sætte en neglebøjle på, der er med til at rette op på den igen. En neglebøjle er en metaltråd eller et stykke smalt plastik, som bliver sat på tværs af neglen. Får du bøjle på neglene, skal du regelmæssigt gå til eftersyn for at få tjekkete, at bøjlen sidder, som den skal. Føddernes trivsel handler i høj grad om, hvilket klima de befinder sig i. Derfor giver fodterapeuten dig gerne god råd til, hvordan du vælger sko, der er bedst til dig og dine fødder; både til hverdag, fritid og fest. Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du plejer dine fødder til hverdag. Du kan selv være med til at holde dine fødder sunde ved at pleje dem hver dag. Og lave øvelser med fødderne engang imellem. Begge dele kan fodterapeuten instruere dig i.  

Billedgalleri

  • Fodterapuet Marianne Rasmussen Fodterapeut, Aarhus - 1
  • Fodterapuet Marianne Rasmussen Fodterapeut, Aarhus - 2
  • Fodterapuet Marianne Rasmussen Fodterapeut, Aarhus - 3
  • Fodterapuet Marianne Rasmussen Fodterapeut, Aarhus - 4

Fodterapuet Marianne Rasmussen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

FODTERAPEUT MARIANNE FRAUSING RASMUSSEN

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-1986

CVR-nr:

11079970

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Marianne Frausing Rasmussen

Fuldt ansvarlig deltager