Om firmaet

Vi forsyner Frederiksberg med gas, vand, fjernkøling og fjernvarme - og bortleder regn- og spildevand. Vi vedligeholder og udvikler ledningsnettet, rådgiver og løser tekniske opgaver for vores kunder. Desuden arbejder vi med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 18 50...
Adresse

Stæhr Johansens Vej 38

2000 Frederiksberg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi forsyner Frederiksberg med gas, vand, fjernkøling og fjernvarme - og bortleder regn- og spildevand. Vi vedligeholder og udvikler ledningsnettet, rådgiver og løser tekniske opgaver for vores kunder. Desuden arbejder vi med klimatilpasning og leverer vindenergi. Og vi opsætter målere, godkender installationer og udsteder regninger. Energikoncernen ejes 100 % af Frederiksberg Kommune. Frederiksberg Forsyning driver koncernens selskaber.

Historie

Frederiksberg udviklede sig i 1800-tallet fra landsby til moderne storby. Inden år 1900 var der både etableret gas-, vand-, og elværk og et moderne kloaknet. Få år efter havde kommunen den første fjernvarmeforsyning i Danmark.

Gas-, vand- og elforsyningen startede som private initiativer og blev siden overtaget af kommunen. Kloakering og fjernvarmeforsyning var helt eller delvist kommunale initiativer fra begyndelsen.

I dag adskiller Frederiksberg Forsyning sig stadig fra flertallet af landets forsyninger ved, at kommunegrænse og forsyningsgrænse er den samme. Og at de fire forsyningsarter varme, gas, vand og kloak er samlet i en multi-energivirksomhed.

Frederiksberg Forsyning A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Forsyning A/S

Omsætning

63 884 tkr

Afkastningsgrad

4.28 %

Antal ansatte

159

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frederiksberg Forsyning A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Frederiksberg Forsynings Serviceselskab A/S

CVR-nr:

28500769

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

701010 Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed

Startdato:

25-02-2005

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

38185000

38 18 50 00

3818 5000

38 185 000