Om firmaet

Vi er din frisør når du skal klippes, farves eller permanentes. Buttiken har over 10 års på bagen og Mette har over 15 års erfaring. Prisen er altid fornuftig. Har du spørgsmål til os, er du selvfølgelig velkommen til at ringe...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 94 94...
Adresse

Herlev Hovedgade 99A, st. sal.

2730 Herlev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi er din frisør når du skal klippes, farves eller permanentes. Buttiken har over 10 års på bagen og Mette har over 15 års erfaring. Prisen er altid fornuftig. Har du spørgsmål til os, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os eller komme ned og besøge os i salonen.

Bedømmelser

P

Pianovember@msn.com

Mere end et år siden

Har været nede og blive klippet hos jer. Sød og behagelig betjening

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

44949498

44 94 94 98

4494 9498

44 949 498