Ruteplan

frisør

gav 8521 firmaer
Kort
 • Svanningevej 10
  5600 Faaborg
  Vis ruteplan
  60 15 76...
  Vis nummer
  Åbent
  Hårbutikken følger med tidens hårtendenser og sætter altid mine kunder i fokus. Jeg lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Jeg tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Ring for at bestille en tid.
 • Møllergade 54
  5700 Svendborg
  Vis ruteplan
  62 21 41...
  Vis nummer
  (1
  Åbent
  Vi følger med tidens hårtendenser og sætter altid vores kunder i fokus. Ring og høre mere.
 • Sandtuevej 15
  9200 Aalborg SV
  Vis ruteplan
  96 36 00...
  Vis nummer
  Åbent
  Kig forbi, og få en snak om dit hår. Du kan bestille tid online på www.salon-hair.dk, eller ringe til mig på 96360098.
 • Søndergade 26
  8370 Hadsten
  Vis ruteplan
  86 91 29...
  Vis nummer
  Åbent
  Her føler du dig velkommen fra første øjeblik. Vi er opdateret med det sidste nye til damer, herrer og børn. Gode P-forhold centralt i byen.
 • Gevninge Bygade 39, Gevninge
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  46 40 13...
  Vis nummer
  Hos Hair & Beauty er vi et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
 • Tiufkærvej 145, Tiufkær
  7000 Fredericia
  Vis ruteplan
  75 86 04...
  Vis nummer
  Hos Frisør Rita er kvalitet og personlig betjening i højsædet. Jeg tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent, og jeg lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Jeg holder mig løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends og klippeteknikker inden for hårmoden og rådgiver dig gerne om hårpleje. Ring for at booke en tid.
 • Tapdrupvej 59
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  86 67 50...
  Vis nummer
  (1
  Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
 • Billesborgvej 6
  4681 Herfølge
  Vis ruteplan
  56 27 57...
  Vis nummer
  Åbent
  Klip-Stuen er en frisørsalon i Herfølge med fokus på kvalitet og god tid til dig som kunde. Vi rådgiver gerne omkring klipning, farvning og pleje af dit hår. Vi har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring. Vi deltager løbende i kurser så vi altid er opdateret på de nyeste tendenser indenfor hårmode og pleje. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid på telefon 21665785.
 • Damgårdsvej 8, Sdr Vium
  6893 Hemmet
  Vis ruteplan
  20 48 88...
  Vis nummer
  (1
  Vi tilbyder dameklipning, herreklipning, børneklipning, brudehår, festhår, konfirmandhår. Kontakt os for yderligere information.
 • Skerningegårdsvej 6
  5762 Vester Skerninge
  Vis ruteplan
  52 24 33...
  Vis nummer
  Åbent
  Du finder Hårværkstedet i landlige omgivelser i Vester Skerninge. Her tilbyder jeg rolige omgivelser, der er tid til dig som kunde, fordi jeg står alene i salonen og har derfor altid sat god tid af. Forkælelse, god service, og min mere end 25 års erfaring danner rammerne om dit besøg hos Hårværkstedet. Ring mellem kl. 8.30-9 for at booke en tid.
 • Egensevej 22
  5700 Svendborg
  Vis ruteplan
  62 21 46...
  Vis nummer
  Salon Beltoft er en lokal Frisør beliggende Egensevej i Svendborg. Her er hyggelig atmosfære, flotte lokaler og rimelige priser.
 • Gammel Køge Landevej 263
  2650 Hvidovre
  Vis ruteplan
  36 78 80...
  Vis nummer
  Åbent
  Hos Frisørhuset tilbyder vi alle former for klip, farve og striber. Vi lægger stor vægt på den personlige betjening og den hyggelige stemning i vores salon. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at du værdsætter vores vejledning og gode råd. Vi ved, at hår en personlig sag, og vi respekterer derfor dine ønsker og krav.
 • Christiansgade 1
  7500 Holstebro
  Vis ruteplan
  97 42 53...
  Vis nummer
  Åbent
  Familiefrisøren er ejet, drevet og bestyret af Birgitte Jakobsen. Derfor er du altid garanteret at det er den samme frisør der klipper, farver eller styler dit hår. Salonen ligger centralt i Holstebro lige over for banegården og busterminalen samt et stenkast fra gågaden. Kom forbi salonen og få en snak - Der er altid frisk kaffe på kanden.
 • Nygårdsvej 46, 3. sal., Dør 4
  6700 Esbjerg
  Vis ruteplan
  60 19 67...
  Vis nummer
  Åbent
  Jeg kører ud til dig når du har brug for en frisør. Service til ældre, handicappede og syge i eget hjem og på sygehuse i Esbjerg og omegn. Jeg tilbyder alt inden for klip, permanent osv. Ring for at bestille en tid.
 • Anneksvænget 22, Næsbyh Broby
  5270 Odense N
  Vis ruteplan
  65 97 85...
  Vis nummer
  Åbent
  Mit mål er din fulde tilfredshed! Dit besøg hos Salon Qvist skal være en god oplevelse fra du kommer til du går. Jeg tror på at god service og gode oplevelser skaber glæde i hverdagen. En god dag, der giver mig glæde, er når du som kunde får en oplevelse hvor din stil, og mine ydelser smelter sammen til et resultat der gør dig glad og tilfreds. Jeg glæder mig til at se dig.
 • Jernbanegade 5
  4700 Næstved
  Vis ruteplan
  55 77 43...
  Vis nummer
  Åbent
  Hos frisør Cleopatra er kunderne i centrum. Personlig rådgivning og godt håndværk er ikke noget, der bliver gået på kompromis med. Du kan altid kan være sikker på at få den bedste rådgivning hos frisør Cleopatra. Vi holder os inspireret og opdateret, ved at tage på internationale kurser.
 • Ydertoften 51, Lind
  7400 Herning
  Vis ruteplan
  97 21 38...
  Vis nummer
  Åbent
  Velkommen Hos Gitte i en lille og hyggelig familiesalon, hvor du ikke kan undgå at være i centrum. Mange års erfaring i branchen og løbende kurser gør, at du er i kyndige hænder. Priserne er meget rimelige, og du kan parkere lige ved døren.
 • Nordre Strandvej 357
  3100 Hornbæk
  Vis ruteplan
  42 75 46...
  Vis nummer
  Åbent
  SALON NORD er en ny frisørsalon i hjertet af Hornbæk. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds, fra du træder ind i salonen til, du forlader den igen. Vi ønsker at give alle vores kunder en god oplevelse og yder professionel, som stemmer overens med vores kunders ønsker og forventninger.
 • Strømmesbølvej 18, Ådum
  6880 Tarm
  Vis ruteplan
  97 37 63...
  Vis nummer
  Åbent
  Vi følger med tidens hårtendenser og sætter altid vores kunder i fokus. Ring og høre mere.
 • Jernbanegade 36
  3480 Fredensborg
  Vis ruteplan
  48 48 11...
  Vis nummer
  (1
  Hos Frisør Peter Lieb er vi et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
 • Søborg Hovedgade 12
  2870 Dyssegård
  Vis ruteplan
  39 56 10...
  Vis nummer
  Vi følger med tidens hårtendenser og sætter altid vores kunder i fokus. Ring og høre mere.
 • Lille Tværvej 4
  2791 Dragør
  Vis ruteplan
  30 58 33...
  Vis nummer
  Hos Salon Troldspejlet er vi et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
frisør gav 8521 firmaer