Ruteplan

frisørsalon

gav 8583 firmaer
Kort
 • Østerhovedvej 10, Skærhoved
  7323 Give
  Vis ruteplan
  75 73 52...
  Vis nummer
  Åbent
  Salonen ligger kun et par km fra Give by, i hyggelige og rolige omgivelser, som atmosfæren også bærer præg af. I salonen er der plads til alle aldre og det er dig som kunde, der er i centrum. Velvære er i første række og jeg vil gøre alt for at opfylde dine behov og måske også hjælpe dig med at flytte grænser indenfor hår og klædelighed. Glæder Mig til at byde dig velkommen.
 • Nørregade 13
  9640 Farsø
  Vis ruteplan
  98 63 22...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi er en salon med 20 års erfaring og er klar med alt det nye. Vi er jævnligt på kursus i ind og udland. Kom og besøg os. Vi gør meget ud af, at finde lige præcis den frisure og farve der passer netop til dig. Vi ses!
 • Østergade 10
  5750 Ringe
  Vis ruteplan
  62 62 31...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi er hele familiens frisør, centralt beliggende i Ringe by. Vi har mange års erfaring og lægger stor vægt på den personlige kontakt og gode service. Vi tilbyder bl.a. dameklip, herreklip, børneklip, farvning af hår eller vipper og bryn, håropsætning m.m. Vi glæder os til at se dig i salonen. Vi kan træffes på 28 18 26 65.
 • Sandtuevej 15
  9200 Aalborg SV
  Vis ruteplan
  96 36 00...
  Vis nummer
  Lukket
  Kig forbi, og få en snak om dit hår. Du kan bestille tid online på www.salon-hair.dk, eller ringe til mig på 96360098.
 • Nørregade 7
  6670 Holsted
  Vis ruteplan
  75 39 21...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos Salon Heidi bestræber vi os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up… Læs mere
 • Jernbanegade 36
  3480 Fredensborg
  Vis ruteplan
  48 48 11...
  Vis nummer
  (1
  Hos Frisør Peter Lieb er vi et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
 • Skomagergade 15
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  46 36 07...
  Vis nummer
  Vi tilbyder forkælelse og professionel behandling af dig og dit hår i en afslappet atmosfære. Velkommen ind!
 • Borgergade 4
  9620 Aalestrup
  Vis ruteplan
  98 99 96...
  Vis nummer
  Lukket
  Jeg er frisøruddannet med den 4 årige uddannelse og bestod min svendeprøve med en sølvmedalje. Jeg går op i mit håndværk i alt hvad jeg laver med stor perfektion, der sikre den bedste kvalitet og med udgangspunkt i dine ønsker og krav. Ingen opgave er for stor til mig, og jeg står altid klar til at give dig den rigtige vejledning og nye ideer til dit hår.
 • Nørregade 7A
  9850 Hirtshals
  Vis ruteplan
  41 66 87...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi har en rigtig hyggelig salon, hvor kvalitet og god vejledning er i højsædet. Du er altid velkommen til at kigge ind og få gode råd om dit hår og valg af stylingprodukter. Vi klipper både mandage og fredage UDEN tidsbestilling. Tirsdage og torsdagen klipper vi med tidsbestilling. På lørdage har vi åbent efter aftale. Ved online booking kan du finde linket via vores web side: https://udbo.bestilling.nu/
 • Højengen 14
  2980 Kokkedal
  Vis ruteplan
  49 14 27...
  Vis nummer
  (1
  Hos New-Look Salon kan du læne dig tilbage i stolen og nyde at blive forkælet, uden at det koster en formue. Vi tilbyder alt fra klip, farve og tilretning af bryn, til håropsætning og permanent. Unikt for vores frisørsalon er det, at vi også tilbyder at fjerne uønsket hår i ansigtet med tråd. Der er mulighed for gratis parkering, og vi tager imod kunder både med og uden tidsbestilling. Find os i Holmegårdscenteret i Kokkedal.
 • Holbækvej 2
  4330 Hvalsø
  Vis ruteplan
  46 40 81...
  Vis nummer
  (3
  Lukket
  Hos MK Klip sælger vi shampoo uden parabener og parfume og det er vigtigt for os at vi benytter kvalitetsprodukter. Vi er desuden en salon, hvor alle er velkommen, da vi syntes det er dejligt at arbejde med alle uanset alder. Din første klipning, konfirmations klipningen, bryllupshår, sølvbryllupshår, guldbryllup osv. Vi lægger vægt på at finde de muligheder der må være i dit hår, og hvad der passer til din person.
 • Niels Juels Allé 63, Sanderum
  5250 Odense SV
  Vis ruteplan
  51 79 81...
  Vis nummer
  Det lille Klippehus er en lille hyggelig frisørsalon, som tilbyder klip, farvning, hårstyling, striber, permanent, styling og hårpleje. Det er nemt at finde parkeringsplads i nærheden af salonen. Ring for at bestille tid.
 • Th. Eriksens Vej 20
  9640 Farsø
  Vis ruteplan
  98 63 19...
  Vis nummer
  Lukket
  Frisør Gerner er en frisørsalon, som sætter kvalitet, personlig betjening og god behandling i højsædet. Vi tager hensyn til dine personlige ønsker. Vi bestræber os altid på at give dig som kunde den bedste frisøroplevelse du har haft, og ønsker at du vil besøge os.
 • Sigerslevvej 96, Sigerslev
  4660 Store Heddinge
  Vis ruteplan
  23 81 08...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi følger med tidens hårtendenser og sætter altid vores kunder i fokus. Ring og høre mere.
 • Gammel Køge Landevej 263
  2650 Hvidovre
  Vis ruteplan
  36 78 80...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos Frisørhuset tilbyder vi alle former for klip, farve og striber. Vi lægger stor vægt på den personlige betjening og den hyggelige stemning i vores salon. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at du værdsætter vores vejledning og gode råd. Vi ved, at hår en personlig sag, og vi respekterer derfor dine ønsker og krav.
 • Rødkælkevej 1
  4250 Fuglebjerg
  Vis ruteplan
  55 45 45...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos studie-1. gør vi alt for at få vores kunder yderst tilfredse, med et smil på læben. Det eneste du skal gøre er at komme ind, og bestille en tid, så gør vi alt for at få dit hår til at passe til dig. Vi garanter for at du vil være tilfreds, også når du er gået ud af salonen.
 • Nørrevang 5
  7300 Jelling
  Vis ruteplan
  75 87 26...
  Vis nummer
  Lukket
  Din Frisør er en lille hyggelig familiesalon, hvor alle er velkomne. Hos os er du i centrum. Vi bestræber os på at levere et godt og solidt stykke arbejde, så dit hår er netop, som du gerne vil have det. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen.
 • Gevninge Bygade 39, Gevninge
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  46 40 13...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos Hair & Beauty er vi et kreativt team af frisører, som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up-to-date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
 • Præstebakken 4, Tversted
  9881 Bindslev
  Vis ruteplan
  98 93 17...
  Vis nummer
  Lukket
  Avanti har kørt siden 1989,og er i dag en succesrig forretning, med kunder fra de helt små, og til den ældre del. Min hensigt i alle årende, har klart været at hjælpe mine kunder, med at finde løsninger på hvordan frisuren kunne være, og præsenterer dem for de nye. Klik ind på vores hjemmeside og se mere.
frisørsalon gav 8583 firmaer
Static map