Om firmaet

F.T. Teknik ApS kan tilbyde videoovervågning, både analogt og IP, til detail og industri.Ydermere leverer vi kundetællere og varesikring til detailbutikker og den nyeste RF-ID teknologi til danske og udenlandske...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 24 14...
Adresse

Møllevej 1

3650 Ølstykke

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

F.T. Teknik ApS kan tilbyde videoovervågning, både analogt og IP, til detail og industri.Ydermere leverer vi kundetællere og varesikring til detailbutikker og den nyeste RF-ID teknologi til danske og udenlandske biblioteker. FT Teknik ApS har mange års erfaring inden for branchen som service tekniker hos bla. Sensormatic og mange år hos 2M Security og kan i dag tilbyde service til de mange butikker der stadig har installeret 2M Secerity System udstyr. Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og foreskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed. Ring til os for en snak om Deres næste projek

Generel beskrivelse

FT Teknik ApS er startet af Finn Trolle i 1999, med er bred vifte af forskellige sikringopgaver, Videoovervågning, Varesikring, Selvbetjeningsanlæg, Adgangskontrol, Persontæller og m.m.

FT Teknik ApS har mange års erfaring inden for branchen som service tekniker hos bl.a. Sensormatic og mange år hos 2M Security og kan i dag tilbyde service til de mange butikker der stadig har installeret 2M Secerity System udstyr.

FT Teknik ApS/Dancount Aps' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

FT Teknik ApS/Dancount Aps

Omsætning

576 tkr

Afkastningsgrad

22.30 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra FT Teknik ApS/Dancount Aps findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FT TEKNIK ApS

CVR-nr:

26602386

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

803000 Overvågning

Startdato:

07-05-2002

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

26241487

26 24 14 87

2624 1487

26 241 487