Om Fugeteknik Sjælland

Med over 22 års erfaring i branchen er Fugeteknik Sjælland din pålidelige partner, når det kommer til professionel fugning af alle typer. Vi specialiserer os i at levere højkvalitets løsninger inden for gummi fuger til vinduer, døre, badeværelser og meget mere. Vores ekspertise omfatter også betonfuger, sandfuger og renovering af eksisterende fuger.

Vi forstår vigtigheden af tætte, holdbare og æstetisk tiltalende fuger, der ikke kun forbedrer udseendet af dine bygninger, men også sikrer optimal funktion og beskyttelse mod elementerne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sikrer, at hver opgave udføres med omhu og præcision.

Uanset om det drejer sig om små reparationer eller store projekter, er vi klar til at imødekomme dine behov og levere skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine specifikke krav. Vi anvender kun de bedste materialer og avancerede teknikker for at sikre langvarige resultater, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine fugningsbehov. Lad Fugeteknik Sjælland være din partner til at opnå en fejlfri og professionel finish på dine byggeprojekter.

Vi fuger:

• Vinduer & døre

• Badeværelser

• Betonelementer

• Sandningsfuger

• Udskiftning af gamle og slidte fuger , og meget mere.

• Alt i gummifuger

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Fugeteknik Sjælland Fugefirma, Kalundborg - 1
  • Fugeteknik Sjælland Fugefirma, Kalundborg - 2
  • Fugeteknik Sjælland Fugefirma, Kalundborg - 3
  • Fugeteknik Sjælland Fugefirma, Kalundborg - 4

Fugeteknik Sjælland, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Fugeteknik Sjælland

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-08-2023

CVR-nr:

44195925

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

433900 Anden bygningsfærdiggørelse

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Gitte Bjørch Schæffer

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

udskiftningbaddørefugninganden bygningsfærdiggørelsedørfugningbygningsfærdiggørelsefugning af sanitetbadeværelservinduerfacadefugertætningbrandsikringerlaboratoriefugningfugning af betonkonstruktionerbrandfugerenoveringbetonelementerbadeværelsesfugning af betonelementerfugning af vinduer alufliserfacadepartierfugefirmaerfugning dørudskiftning af fugerbordpladerelastisk fugefugning af badeværelserfugearbejdedilatationfugeteknikfugning badeværelsefugeforretningergulvfugningudskiftningerfugebåndfugning af fliserepoxy gulvevådrumsfugningergummi-fugerelementfugninggulvfugningersilikonefugerfugning af køkkenerfugeopgavervådrumsfugningfugningfugninger af skibsdækmørtelfugerfugning af dørefugemassevådrumdørefugning af vinduer træ/alufugning af vådrumbrugt silikonefugerfugeservicefugeskiftfugebånd vinduerfugemændfugning af vinduer pris pr meterbadeværelser fugerbrugte silikonefugerbrandfugningtætningsarbejdefugning af gulvefugetætningsmaterialerfugninger af gulvesanitetsfugningfinishspecialfugningrenovering af pcb fugerfugning omkring vinduerbetonfugninger af elementerfugeentreprenørfugning af baderumfugningerbrandlukningepoxyfugningfugereparationerfugning omkring dørefugning af vinduer træfugeteknikkerbrandfugerfugepistolelastiske fugerdiffusionsåben fugeekspanderendebløde fugerfugemontørvinduesfugningudskiftning af bløde fugerdilitationsfugningbadeværelsesfugningerudskiftning af gummifugergummifugningersilikonefugningudskiftning af silikonefugerfuger

Alternative nummerformater

4242966542 42 96 654242 966542 429 665