Om firmaet

Jeg ser på mennesket hele vejen rundt, derfor har jeg valgt at uddanne mig, så jeg har mulighed for det. Psykoterapi, kognitivt, adfærd, relationer, systemisk, eksistentiel. Kropsterapi, krop og psyke hænger sammen, traume,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 92 44...
Adresse

Filosofgangen 14

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg ser på mennesket hele vejen rundt, derfor har jeg valgt at uddanne mig, så jeg har mulighed for det. Psykoterapi, kognitivt, adfærd, relationer, systemisk, eksistentiel. Kropsterapi, krop og psyke hænger sammen, traume, indre barn. Åndedrætsterapi, her kommer det hele til at hænge sammen, med psyke - kroppen og åndedrættet.

Udover at jeg arbejder med klienter, underviser jeg også i kropsterapi og jeg har min egen åndedrætsskole, hvor jeg uddanner åndedrætsinstruktør og åndedrætsterapeuter.

Fundamentet hjælper dig med stabilisering af dit fundament

Jeg tænker fundament på 3 planer.

- Adfærd - altså måde at være til i livet på

- Sind - tankemønstre, værdier

- Krop - holdninger, spændinger, symptomer

Alle planer hænger sammen og alle er afhængig af hinanden for at få det stabile fundament som de fleste af os nok ønsker. Tit er det små ting i hverdagen der kan få vores fundament lidt ud af balance og herved også nogle gange meget lidt der skal til for at få det stabiliseret igen.

Selvfølgelig kan der også godt være mere i spil som er opbygget over længere tid og hermed kan der også forventes længere tid til at få genopbygget fundamentet igen. Billedligt kan vi forestille vores adfærd-sind-krop som et løg, når vi skal ind til kernen af vores fundament, altså der kan være op til flere lag der skal pilles af før vi når ind til vores grund fundament.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fundamentet

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fundamentet findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Fundamentet

CVR-nr:

17959441

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-09-2018

Ledelse/Administration
Finn Vander Hollænder

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20924450

20 92 44 50

2092 4450

20 924 450