Om firmaet

Fysioterapi - din fysioteraput i Kolding Centrum – her ligger vi – FYSIOLIFE. Vi er et stærkt team af autoriserede fysioterapeuter med høj faglig kvalitet. Vi arbejder tæt sammen for at stille både dig og os stærkere. Det...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 53 58...
Adresse

Jernbanegade 5

6000 Kolding

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Fysioterapi - din fysioteraput i Kolding Centrum – her ligger vi – FYSIOLIFE. Vi er et stærkt team af autoriserede fysioterapeuter med høj faglig kvalitet. Vi arbejder tæt sammen for at stille både dig og os stærkere. Det betyder at vi altid har mulighed for at sparre sammen og på den måde skræddersy det bedste forløb til lige netop dine behov. Vi er eksperter i behandling af smerter og skader samt forebyggelse.

Vores speciale

- Nakke og hovedpine

- Skulder

- Ryg og lænd

- Knæ

- Hofte

- Bækken

- Fod og såler

- Gyn.obs.

- Graviditet

Behandling og diagnostik

- Genoptræning og vedligeholdende træning

- Sportsfysioterapi og idræt

- Sportsskader

- Mckenzie

- Mulligan

- Muskuloskeletal fysioterapi

- Vederlagsfri fysioterapi §62

- Akupunktur

- Ultralydsscanning

- Shockwave

- Løbestilsanalyse

- Ultralyds- og laserbehandling

- Graviditet

Gynækologisk fysioterapi

-inkontinens

-smerter i underlivet

-graviditet

-delte mavemuskler

FYSIOLIFE, fysioterapeuts valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

FYSIOLIFE, fysioterapeut

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra FYSIOLIFE, fysioterapeut findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FYSIOLIFE, fysioterapi og forebyggelse

CVR-nr:

36276509

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Startdato:

16-01-2015

Ledelse/Administration
Pernille Varnum

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
genoptræning, Fysioterapeuter, fysioterapi, hovedpine, skuldersmerter, musearm, leddegigt, Nakkeproblemer, genoptræning af rygskader, Ledsmerter, migræne, funktionel træning, genoptræning af sportsskader, arbejdsskader, piskesmæld, Rygbehandling, muskelsmerter, rygskade, dybdegående massage, spændingshovedpine, genoptræning af ankelskader, pilates, genoptræning af nakkeskader, fuld kropsmassage, idrætsfysioterapi, museskader, rygmassage, rygbesvær, Såler special, genoptræning af ledbåndsskader, Behandling, muskelproblemer, hold i nakken, graviditetsmassage, afspændingsteknik, sportsskader, hold i ryggen, ondt i lænden, kropsmassage, kroniske smerter, træning, skuldertræning, afslapning, Fodbehandling, knæsmerter, Smerter, holdtræning, diskusprolaps, Vederlagsfri fysioterapi, gigt, ergonomisk rådgivning, rygtræning, idræts fysioterapeut, genoptræning af slidskader, Artrose, knæskader, iskias, personlig træning, shockwave, idrætsfysioterapeut, idrætsskader, skulderproblemer, tennisalbue, ondt i nakken, piskesmældsskader, massage, akupunktur, smertelindring, lændeproblemer, Nakkebehandling, rygproblemer, sportskader, nakkeskader, skulderskader, genoptræning af knæ, afspænding, knætræning, såler, massører, ankler, belastningsskader, fodskader, muskelskader, ondt i skulderen, problemer med lænden, seneskader, kropsholdninger, GLA:D træning, sclerose, ledbesvær, lændesmerter, nakkesmerter, overbelastningsskader, myoser, stressrelaterede lidelser, ankelsmerter, fysio pilates, ondt i ryggen, rygsmerter, nakkemassage, fibersprængning, parkinson, whiplash
Alternative nummerformater

75535888

75 53 58 88

7553 5888

75 535 888