Se på kort

fysioterapeuter, ergoterapeuter - (m) 

gav 2482 virksomheder i dette område

Fysiodanmark Rødekro

Østergade 616230 Rødekro
logo

FysioDanmark er landets største kvalitetssikrede fysioterapikæde med over 80 klinikker. Hos FysioDanmark finder du nogle af landets dygtigste fysioterapeuter og sundhedsfaglige eksperter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet. Derfor finder du både behandling, personlig træning, holdtræning og vejledning omkring sundhed hos vores to klinikker i Aabenraa og Rødekro.

KOLDING FYSIOTERAPI & TRÆNING

Sydbanegade 2B, 2. sal.6000 Kolding
logo

​​Vi har hos Kolding Fysioterapi stor erfaring indenfor behandling og træning. ​Vi vil give den bedste behandling og træning hver gang.

Marit Larsen Bech ApS

Rønnebærvej 59500 Hobro
logo

Er uddannet fysioterapeut, men har uddannet mig specielt indenfor bindevævs-/fascie teknikker igennem de seneste 20 år. Har pr. 1/1-2023 startet egen klinik på Rønnebærvej 5 9500 Hobro, hvor jeg dels arbejde med fysioterapeutisk- og osteopatisle teknikker, med udgangspunkt i kroppens fascie-/bindevævet.

Trøjborg Fysioterapi

Aldersrovej 398200 Aarhus N
logo

Trøjborg Fysioterapi ligger lige over for Trøjborg Centeret på Aldersrovej. Klinikken består af vores tre erfarende fysioterapeuter, som altid gør deres bedste for at give dig en behandling af høj faglig kvalitet, hvor der bliver lyttet til dine behov og ønsker. Derudover vil du møde vores sekretær Lisbeth, som altid er klar på at besvare spørgsmål, hvis du kommer forbi klinikken eller giver hende et kald.

HuskMor

Gl Lyngevej 39A3450 Allerød
logo

1:1 Fysioterapi til gravide og mødre - God tid og trygge omgivelser hjemme hos dig. Jeg kommer med ro og nærvær, og går først igen, når du har fået svar på dine spørgsmål, og der er lagt en individuel plan for din behandling. Jeg har glædet mig til at møde dig, og der sidder aldrig en og venter på den anden side af døren. Det handler kun om dig, og der er tid til en god snak om det, der fylder hos dig, inden vi går i gang med den fysioterapeutiske undersøgelse og behandling.

Mobil Fysioterapi - Hjemmebehandling

P.G. Ramms Alle 682000 Frederiksberg
logo

Udekørende fysioterapeut tilbyder fysioterapi i dit hjem. Der tilbydes fysioterapi til bl.a. kroniske smerteproblematikker, patienter med dårlig balance, diverse genoptræningsbehov og palliativ fysioterapi. I træningen benytter du dine egne faciliteter, så dine hjemmeøvelser bliver en naturlig del af din hverdag.

Lynggaards Hestefysioterapi

Vindevej 17800 Skive
logo

Har din hest brug for professionel pleje, genoptræning eller præstationsforbedring? Lynggaard hestefysioterapi er dedikeret til at hjælpe din hest med at trives og udføre på sit allerbedste niveau.Heste er gode til at kompensere ved asymmetri/skævheder, og er gode til at holde skævheder ved lige, da det kan være generende og nogle gange smertefuldt for den, at arbejde mod dem.De mest gængse problematikker er at den føles stiv, har haft et sadelproblem eller ikke bruger ryggen m.m.

Sansefys - Babyfys, privat jordemoder og ammevejledning

Carl Jacobsens Vej 15E2500 Valby
logo

Du er i trygge hænder, når du booker tid hos Sansefys.Hos Sansefys tilbyder vi babybehandling, privat jordemoder, børnefysioterapi og gravid- og efterfødselsmassage.Både Julie, Mette og Anne-Sofie har flere års erfaring med hhv. babyfysioterapi og i jordemoderfaget inden for graviditet og efterfødsel.

Ergoterapeut Susanne Nørmark Hykkelbjerg

Sdr Alle 126940 Lem St
logo

Som autoriseret ergoterapeut tilbyder jeg behandlinger til den mentale sundhed, for personer i alderen 0-75+. Behandlingerne kan bestå af mestringsterapi, Sensorisk Profil og Nada behandlinger.Det kræver ikke en henvisning fra en læge, at komme i behandling hos mig, og ingen udfordringer er for store eller for små.Jeg behandler alt fra, udfordringer med rygestop, søvnbesvær og mistrivsel til skolevægring, stress, PTSD, ADHD og lignende.

Fysioterapeut v/Dines Gonagala Andersen

Hvidhvalen 28960 Randers Sø

Busch - Fysioterapi

Vangebovej 642840 Holte

Cb-Fys

Sandkildevej 2B3540 Lynge

Klinik For Fysioterapi Ved Ketty Jessen

Aakjærvej 788300 Odder

M. Pankoke

Händelsvej 6, 2. sal. th2450 København Sv

Rsa Sundhedskonsulent

Roarsvej 26, 4. sal. tv2000 Frederiksberg

Frydenlund Fysioterapi

Brennerpasset 226000 Kolding

Skov Rehab

Emil Møllers Gade 14, 2. sal. th8700 Horsens

Fysiocompany Rungsted ApS

Rungstedvej 772960 Rungsted Kyst

Digital Fysioterapi ApS

Fredensvej 262920 Charlottenlund

Rovelt Fysioterapi

Bytoften 11, 1. sal. tv2650 Hvidovre

Rosenfeldt Osteopati

Carl Nielsens Plads 262730 Herlev

Gudenådalens Fysioterapi I/S

Østergade 448850 Bjerringbro

Fysioterapeuterne Islands Brygge I/S

Islands Brygge 172300 København S

The Healthy Artist

Amagerfælledvej 3, 1. sal. th2300 København S

Behandling v/Daniel Graversgaard

Fåborggade 11, st. sal. tv8000 Aarhus C