Om Fyssernes Hus I/S

Fyssernes Hus byder dig velkommen til alle forme for fysioterapeutiske ydelser.Vi har 16 og 26 års erfaring som praktiserende fysioterapeuter. Vi er der for dig og gør meget ud af, at du føler dig tryg.Vi er specialiseret indenfor bl.a. manuelle behandlinger af ryg/bækken og nakke/skulder mm.Vi har efteruddannelse indenfor bla. Mckenzie behandlinger af ryg/nakke og specialister indenfor det Gynækologisk og Gravide fysioterapi, RAB godkendt akupunktur, Stresscoach mm.Vi har mødregruppe Cafe

Om Jónilina

Mit navn er Jónilina, jeg er født og opvokset på Færøerne og har boet i Danmark de sidste 30 år. Jeg er gift og har to dejlige piger.

Jeg har arbejdet i 25 år som privatpraktiserende fysioterapeut, hvor jeg har behandlet og trænet en bred vifte af patienter med forskellige former for smerter/lidelser og diagnoser fra bevægeapparatet. Specielt det gynækologiske og gravide område har fyldt meget i mit arbejdsliv. Den erfaring, jeg har fået, er bl.a. grunden til, at vi åbner denne klinik. Mit hjerte banker også meget for at formidle fysioterapien ved at undervise på hold.

Derudover er jeg også uddannet stresscoach, som også er bleven en stor del af mit arbejde.

Om Malene

Jeg har arbejdet i 15 år som privatpraktiserende fysioterapeut, specialiseret mig indenfor børn/børnefysioterapi.

Jeg har behandlet og trænet en bred vifte af patienter igennem årerne, patienter med forskellige former for smerter/lidelser og diagnoser fra bevægeapparatet, så som ryg- og nakkepatienter. Som Specialiseret børnefysioterapeut har jeg trænet og behandlet motorisk usikre børn/børn med cerebral parese/baby´er med skæv kranie, favorit side.

Jeg er RAB godkendt akupunktør og har derigennem behandlet mange kroniske smertepatienter. Derudover har jeg undervist på mange forskellige hold.

Billedgalleri

  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 1
  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 2
  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 3
  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 4
  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 5
  • Fyssernes Hus I/S Fysioterapeut, Herning - 6

Alternative nummerformater

5196965151 96 96 515196 965151 969 651