Om firmaet

Gardinmontøren Erhverv, en loyal og professionel landsdækkende sparringspartner og erhvervsleverandør indenfor total løsninger af gardiner, indvendig, udvendig solafskærmning samt mørklægningsanlæg til kontraktmarkedet. Vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 17 28...
Adresse

Bondovej 6

5250 Odense Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Gardinmontøren Erhverv, en loyal og professionel landsdækkende sparringspartner og erhvervsleverandør indenfor total løsninger af gardiner, indvendig, udvendig solafskærmning samt mørklægningsanlæg til kontraktmarkedet. Vi varetager alle opgaver til erhvervslivet og den offentlige forvaltning, herunder pleje, sundhed, skole- og uddannelsessektor.

Gardinmontøren Erhverv

Gardinmontøren Erhverv er professionel landsdækkede erhvervsleverandør med over 50 års erfaring indenfor totalløsninger af gardiner og solafskærmning til Virksomheder og offentlige institutioner.

Gardiner er både funktionelle og dekorative

Hos Gardinmontøren Erhverv findes alle tænkelige former for gardiner, markiser, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, panelgardiner og foldegardiner. Vi har hele tiden fokus på de nyeste trends, samtidig med vi holder fast på de mere klassiske og funktionelle løsninger - Funktionalitet og en dekorativ løsning som skaber rum og lokaler.

Rådgivning

Det er vigtigt for det samlede udtryk, at gardinerne matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver jer derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet. Et er sikkert - vores gardinstylister skaber rum med et individuelt udtryk - og gerne med mærkevarer af høj kvalitet.

De fem nøgleord

Vi arbejder med fem nøgleord i det offentlige rum.

- Fleksibilitet: Individuelt og tidløst design - suppleringsgaranti.

- Kvalitet: Produkter der opfylder de industrielle krav, klassificeringer og kvalitetsstyring.

- Kreativitet: Udarbejder ide oplæg, farve sammensætning, tæt samarbejde med byggeri og arkitekter.

- Pris & økonomi: Udarbejder konkurrencedygtige tilbud, sætter fokus på forbrug og besparelser.

- Miljø & etik: Handler kun med leverandør som er miljøcertificeret og som tager etisk ansvar.

Se det i jeres egne omgivelser

Vores professionelle rådgivere og gardinstylister kommer gerne ud til jeres individuelle domicil for at vise et udvalg fra gardin og solafskærmnings kollektionerne hvorved de kan visualisere forskellige løsninger.

Lad os foretage en professionel vurdering af jeres lys og varme forhold. Vi producerer dansk kvalitets solafskærmning såvel udvendig som indvendig

Vores produkter giver mulighed for:

- Bedre indeklima.

- Lukker generende sollys ude.

- Giver fortsat lys og udsyn.

- Bedre inde temperaturer.

- Store besparelser på klima og ventilationsanlæg

Ser mere på -

eller send os en mail på gardin@email.dk

Gardinmontøren Erhvervs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

66172800

66 17 28 00

6617 2800

66 172 800