Gartneriet Rødmose - økologisk/biodynamisk frugt - grønt logo

Gartneriet Rødmose - økologisk/biodynamisk frugt - grønt

Om firmaet

Gartneriet er et alsidigt gartneri med dyrkning på både friland og i drivhuse. Der lægges stor vægt på diversiteten, for at give de bedste forhold for afgrøderne og dermed minimere problemer med skadedyr. Dyrkningen er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 24 22...
Adresse

Rødmosevej 131

6052 Viuf

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Gartneriet er et alsidigt gartneri med dyrkning på både friland og i drivhuse. Der lægges stor vægt på diversiteten, for at give de bedste forhold for afgrøderne og dermed minimere problemer med skadedyr. Dyrkningen er biodynamisk, hvilket bl.a. betyder at der skal være dyr på bedriften, og Rødmose har både køer, heste, geder og får og høns.

Vejles biodynamiske nærgartneri er noget særligt!

Rødmose er et meget specielt gartneri – et af den slags, der kun er meget få tilbage af i Danmark. Dets store mangfoldighed af grønsager, foderplanter, blomster, husdyr, naturelementer og kunderelationer giver en kvalitet, som dansk landbrug i dag er blevet fattig på. Rødmose har modstået den almindelige udvikling med vækst, specialisering og rationalisering og større afstand mellem bonde og kunde. Det er der (for nogle) økonomiske og arbejdsmæssige fordele ved, men også alvorlige ulemper, ikke mindst netop når det gælder livssammenhænge i landbruget, mindre natur og dårligere forbindelse med forbrugere.

Rødmose er i almindelig forstand umoderne – men samtidig en model for en ny udvikling i landbruget, der begynder at spire frem, nemlig det ”multifunktionelle landbrug”. Betegnelsen dækker landbrug, der udover at producere fødevarer også byder på f.eks. naturpleje og rekreative, pædagogisk og terapeutiske oplevelser. Det er kvaliteter, der giver næring til mere end kroppen. De kan kun skabes på jordbrug med en stor biologisk mangfoldighed og vigtigst: en personlig interesse, rummelighed og vilje. Endrik og Rødmose har netop det, forbrugere i fremtiden vil efterspørge foruden fødevarer.

Gartneriet Rødmose - økologisk/biodynamisk frugt - grønts valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Gartneriet Rødmose - økologisk/biodynamisk frugt - grønt

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Gartneriet Rødmose - økologisk/biodynamisk frugt - grønt findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GARTNERIET RØDMOSE V/ENDRIK MAAT

CVR-nr:

12891806

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

011300 Dyrkning af grøntsager og meloner, rødder og rodknolde

Startdato:

01-04-1989

Ledelse/Administration
Endrik Maat

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

51242207

51 24 22 07

5124 2207

51 242 207