GHP Gildhøj Privathospital logo

GHP Gildhøj Privathospital

Om firmaet

Gildhøj Privathospital blev grundlagt i 1991 som en ortopædkirurgisk klinik. Klinikken er især kendt som idrættens og ballettens klinik, men varetager alle former for ortopædkirurgiske undersøgelser og behandling, herunder også...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 43 92...
Adresse

Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard 16

2605 Brøndby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Gildhøj Privathospital blev grundlagt i 1991 som en ortopædkirurgisk klinik. Klinikken er især kendt som idrættens og ballettens klinik, men varetager alle former for ortopædkirurgiske undersøgelser og behandling, herunder også håndkirurgi. På Gildhøj Privathospital er patienten i centrum. Vi bestræber os for at yde den bedste behandling under så trygge rammer som muligt. Der foretages et stort antal operationer, og det er altid samme læge der er ansvarlig for hele forløbet.

Generel beskrivelse

Gildhøj Privathospital er særlig kendt for vores speciale i sportsskader, men varetager alle former for ortopædkirurgiske undersøgelser og behandlinger, herunder udskiftning af hofte-, knæ- og skulderled samt hånd- og rygkirurgiske lidelser.

Vi udviser ansvarlighed

GHP er en ansvarsbevidst og moderne virksomhed. I GHP arbejder vi målrettet efter at fremme en bæredygtig samfundsudvikling. Vi udviser ansvarlighed i alt hvad vi gør og i alt hvad vi arbejder med.

GHP Gidlhøj Privathospital er medlem af vores brancheforening, Sundhed Danmark, dermed lever vi op til de strengeste krav over for myndigheder og over for omverdenen. Team Danmark har valgt os som deres samarbejdspartner. Vi støtter familier med kræftramte børn.

GHP Gildhøj Privathospitals valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

GHP Gildhøj Privathospital

Omsætning

94 539 tkr

Afkastningsgrad

-14.07 %

Antal ansatte

155

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra GHP Gildhøj Privathospital findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GHP Gildhøj Privathospital ApS

CVR-nr:

14731679

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

202 000

NACE-branche

861000 Hospitaler

Startdato:

01-11-1990

Ledelse/Administration
Christian Høngaard

Adm. direktør

Bo Marcus Nord

Bestyrelsesformand

Karl Johan Cagmo

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

43439292

43 43 92 92

4343 9292

43 439 292