Om firmaet

Køb firmagaver, julegaver, gaver til receptioner, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og meget mere her hos os. Vi har et bredt udvalg af gaveartikler; boliginteriør, funktionelt udstyr til køkkenet og ikke mindst meget...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 17 55...
Adresse

Kærvej 2A

6731 Tjæreborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Køb firmagaver, julegaver, gaver til receptioner, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og meget mere her hos os. Vi har et bredt udvalg af gaveartikler; boliginteriør, funktionelt udstyr til køkkenet og ikke mindst meget nøje udvalgte produkter til dig selv. Ring og hør nærmere for dine individuelle ønsker. Vi pakker altid flot ind🎁

Produkter

Det primære produkt er GIESSER knive fra Johannes Giesser Messerfabrik i Tyskland, som har produceret knive siden 1865 til hele verdenen:

- Slagterknive og tilbehør

- Kokkeknive

- Fiskeknive

- Jagtknive

- Osteknive

- Bagerknive og andre bageriartikler

- Isoleringsknive til byggebranchen

- Specialknive f.eks. juliennekniv, dekoreringsknive, tyndskræller blandt meget andet

- Knivslibere og strygestål

- Rigtig mange forskellige knive til det private køkken f.eks. brødknive, urteknive, bestik, pizzasaks, kødpincet, kartoffelskrællere og meget mere.

Strygestål og ribbenssnører produceres hos ISLER i Schweiz.

På vores webshop er det muligt for private at købe vores knivskarpe GIESSER knive til knivskarpe priser og så vil du også finde de nyeste modetrends samt spændende boligretning eller inspiration til dit hjem. Vi har et stort udvalg af personlige styles og skøn brugskunst, hvor alle kan være med. Vi håber, du lader dig inspirere af DESIGNOGKNIVE´s online-univers.

Generel beskrivelse

Vores store produktsortiment indeholder knive til enhver faggruppe indenfor slagteri, isolering og byggebranchen, fiskeri, bageri, restaurations- og gourmet køkkenet, fagskoler, grønsagsbutikker og meget meget mere.

GIESSER producerer f.eks. slagteknive i 7 farvevarianter med mere end 8 forskellige greb typer i plast, der sætter sikkerhed og hygiejne i højsædet. Alle slagteknive er udstansede knivserier, hvor du med garanti vil kunne finde den kniv, du mangler her i vores sortiment. Udover udstansede knive til slagteri, jagt og fiskeri, bageri, isolering og meget mere producerer Giesser helsmedet kokkeknive med POM-greb i forskellige serier til det private køkken såvel som til det professionelle køkken. Vores sortiment favner rigtig bredt - lad dig endelig blive inspireret!

GIESSER Danmark A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

GIESSER Danmark A/S

Omsætning

571 tkr

Afkastningsgrad

5.83 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra GIESSER Danmark A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

C.V. GJERLØV & CO. A/S

CVR-nr:

73505828

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

610 000

NACE-branche

467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør

Startdato:

07-01-1986

Ledelse/Administration
Henrik Weis Aalbæk

Bestyrelsesmedlem

Merete Tosti Aalbæk

Bestyrelsesmedlem

Lisa Tosti Aalbæk

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

75175500

75 17 55 00

7517 5500

75 175 500