Om GIESSER Danmark A/S

Køb firmagaver, julegaver, gaver til receptioner, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og meget mere her hos os. Vi har et bredt udvalg af gaveartikler; boliginteriør, funktionelt udstyr til køkkenet og ikke mindst meget nøje udvalgte produkter til dig selv. Ring og hør nærmere for dine individuelle ønsker. Vi pakker altid flot ind🎁

Produkter

Det primære produkt er GIESSER knive fra Johannes Giesser Messerfabrik i Tyskland, som har produceret knive siden 1865 til hele verdenen:

- Slagterknive og tilbehør

- Kokkeknive

- Fiskeknive

- Jagtknive

- Osteknive

- Bagerknive og andre bageriartikler

- Isoleringsknive til byggebranchen

- Specialknive f.eks. juliennekniv, dekoreringsknive, tyndskræller blandt meget andet

- Knivslibere og strygestål

- Rigtig mange forskellige knive til det private køkken f.eks. brødknive, urteknive, bestik, pizzasaks, kødpincet, kartoffelskrællere og meget mere.

Strygestål og ribbenssnører produceres hos ISLER i Schweiz.

På vores webshop er det muligt for private at købe vores knivskarpe GIESSER knive til knivskarpe priser og så vil du også finde de nyeste modetrends samt spændende boligretning eller inspiration til dit hjem. Vi har et stort udvalg af personlige styles og skøn brugskunst, hvor alle kan være med. Vi håber, du lader dig inspirere af DESIGNOGKNIVE´s online-univers.

Generel beskrivelse

Vores store produktsortiment indeholder knive til enhver faggruppe indenfor slagteri, isolering og byggebranchen, fiskeri, bageri, restaurations- og gourmet køkkenet, fagskoler, grønsagsbutikker og meget meget mere.

GIESSER producerer f.eks. slagteknive i 7 farvevarianter med mere end 8 forskellige greb typer i plast, der sætter sikkerhed og hygiejne i højsædet. Alle slagteknive er udstansede knivserier, hvor du med garanti vil kunne finde den kniv, du mangler her i vores sortiment. Udover udstansede knive til slagteri, jagt og fiskeri, bageri, isolering og meget mere producerer Giesser helsmedet kokkeknive med POM-greb i forskellige serier til det private køkken såvel som til det professionelle køkken. Vores sortiment favner rigtig bredt - lad dig endelig blive inspireret!

GIESSER Danmark A/S' valgte links

Billedgalleri

  • GIESSER Danmark A/S Brugskunstforretninger, Esbjerg - 1
  • GIESSER Danmark A/S Brugskunstforretninger, Esbjerg - 2

GIESSER Danmark A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnC.V. GJERLØV & CO. A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:07-01-1986
CVR-nr:73505828
Selskabskapital610000
Omsætning-
NACE-branche467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør

Ledelse/Administration

Merete Tosti AalbækDirektør
Henrik Weis AalbækBestyrelsesmedlem
Merete Tosti AalbækBestyrelsesmedlem
Lisa Tosti AalbækBestyrelsesmedlem
Emil Tosti AalbækBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5

Alternative nummerformater

7517550075 17 55 007517 550075 175 500