Om Gistrup Låse Service

Gistrup Låseservice - din lokale partner. Vi leverer alt inden for låse. Oplukning af auto, samt bolig. Nøgler, reparationer, montage af låse og salg af komplette låsesystemer. Se mere på vores hjemmeside: www.gistrup-laaseservice.dk

Udskift dine egne låse

Alle dørens komponenter skal være solide. Har indbrudstyven udset sig en bolig, søger tyven efter det svageste punkt, hvor det er hurtigt og lettest at komme ind og ud med tyvekosterne.

På terrassedøren kan der monteres en kodelås eller en lås med nøgle. Hvis du skal bruge nøgle, skal du sørge for at lade den sidde i låsen indenfor, når du er hjemme. Det er vigtigt, at du kan komme ud i tilfælde af brand.

Skift låsene, hvis der er tegn på slid eller du er flytter ind i en ældre bolig. Vær også opmærksom på, om du har nøgler som er kopieringssikrede. Det betyder, at der med nøglen følger et kort med unik kode, som du skal oplyse ved køb af ekstra nøgler. Man kan også montere dørene med elektroniske kodelåse. Så skal du ikke være bekymret for kopierede nøgler.

Det er en fordel, at overveje, hvor sikkert dit nøglesystem skal være. Sikkerheden afgøres af antallet af stifter (takker). Jo flere stifter, jo bedre nøgle og jo sværere er det at bryde låsen op.

Nøglen med det runde hoved er ikke længere egnet til sikring af yderdøre og bør derfor udskiftes til fx Serie 1200. De låsesystemer er patenterede og langt mere sikre – og der kan kun kopieres nøgler ved fremvisning af sikkerhedskort hos en godkendt forhandler eller låsesmed.

Gistrup Låse Services valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Gistrup Låse Service, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Gistrup Låse Service v/T Nielsen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-12-2001

CVR-nr:

26367549

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Tonni Valdemar Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-