Se på kort

glæde 

gav 42 virksomheder i dette område

Eva Gade Hypnose & Coaching

Lukket

Hørsholm Midtpunkt 14, 1. sal.2970 Hørsholm
logo

Vil du opleve større glæde og overskud i hverdagen? Coach og master NLP- og hypnoterapeut Eva Gade kan hjælpe dig på vej til at leve det liv, du har lyst til. Gennem hypnose med terapi eller hypnoterapi vil du opleve en utroligt blid, men meget effektiv terapiform, mens NLP er en forbløffende hurtig form for terapi, der på en blid måde skaber aha-oplevelser og positiv udvikling. Eva Gade tilbyder hypnose og coaching for børn, teenagere og voksne - med særligt fokus på børn og teenagere.

AT-Commit - faglig og personlig udvikling

Åbent

Orla Lehmansvej 2000 Frederiksberg
logo

Jeg hjælper dig til at skabe de positive forandringer, du ønsker dig fagligt som personligt.Du kan altid sætte dig et nyt mål eller at blive klogere på dig selv, så du kan leve det liv eller det arbejdsliv, der giver dig glæde og trivsel.Jeg praktiserer både på Frederiksberg og i Sønderjylland (Aabenraa), og mine åbningstider er fleksible. Vi kan aftale tidspunktet ved henvendelse, så det passer bedst muligt for os begge.

Hjerneguf - fra ubalance til balance i hjernen.

Præstevej 29520 Skørping
logo

At træne sin hjerne er godt for alle!Alle hjerner, uanset udfordringer og problemer, kan trænes til at fungere bedre. Som med alt i livet, vi ønsker at forbedre, såsom sportspræstationer, skole, ens hukommelse, musikalitet samt vores følelsesliv. Og med den rette hjerne-træning kan vi hjælpe vores hjerner rigtig godt på vej...Jeg er certificeret EEG Neurofeedback træner, Feuerstein mediator samt hypnose og hypnoterapeut.Læs mere på min hjemmeside www.hjerneguf.com

Balance your body

Åbent

Tulstrup Have 643400 Hillerød
logo

Velkommen til Balance your body.Jeg mor til to dejlige børn, uddannet Professionsbachelor som pædagog med speciale i sundhed, krop og bevægelse og er til daglig underviser på en specialskole.Jeg er vild med at hjælpe andre mennesker og kan nu tilbyde alternative behandlinger som Access Bars, NADA, Cupping terapi, Gua-sha massage, Recovery Boots, Healing, Øreakupunktur, rygeafvænning, alkoholafvænning og gaven i maven, der på hver deres måde er med til at skabe indre balance og lindre smerter.

Sakskøbing Hypnoseklinik v/ Bente Roerholt

Lukket

Bregnevej 14990 Sakskøbing
logo

Helhedsterapeut Bente Roerholt, Exam. Hypnotisør/hypnoterapeut, psykoterapeut og healer. Jeg tilbyder hjælp til at forstå hvad der ligger bag dine evt. uønskede handlinger. Jeg har fokus på hypnoterapi, hypnose, regression, life between lifes, healing, spirituel healing og nada. Jeg kan hjælpe dig til indre fred og forståelse for hvad "livet" egentligt er for noget. Ring til mig, læg evt. en besked og jeg ringer tilbage.

Dit Liv I Fokus

Lukket

Holmebækhuse 3264681 Herfølge
logo

Sjælsskåle healing som får dig til at få det godt igen.Vil DU være fri for smerter.Det er en dybdegående healing, hvor du vil få sluppet dine blokeringer af fysiske og psykiske ubalancer i din krop og dit sind.Jeg kan lindre og fjerne dine smerter i kroppen via min healing. Afhjælpe din søvnløshed, angst, stress osv.Jeg skaber gode og effektive resultater på få healinger.Healing sessionen varer en time. Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, send venligst en SMS eller mail.

Bite The Apple

Holmstedvej 43660 Stenløse
logo

Bite The Apple er en coaching- og kursusvirksomhed, der tilbyder hjælp i forbindelse med livskriser. Jeg tilbyder både en-til-en sessioner online eller i Kbh K. og jeg udbyder forløb på hold af max 14 personer.Kontakt mig for yderligere information.

Coaching og Psykoterapi Aino Elmegaard Evaldsdatter

Åbent

Spurvelundsvej 175270 Odense N
logo

Alle ønsker vi et dynamisk, meningsfuldt og berigende liv, hvor trivsel og udvikling er en naturlig og stor del af hverdagen. Mennesker vil gerne bidrage til at skabe trivsel for os selv, og tíl at arbejdsplads og familie som helhed fungerer. Ønsket om, og viljen til at bidrage til trivsel, går igen hos os alle.Alligevel oplever vi ind imellem, at Trivslen og Motivationen er udfordret. Det er svært for os at tænke nyt i en hverdag, der kører stærkt og som er fyldt med rutiner og opgaver.

Sundbyernes Filantropiske Forening: Barnets Glæde

Fuglebækvej 2B, st. sal.2770 Kastrup

Glæde Med Vilje

Odelsgade 58, 1. sal. tv7130 Juelsminde

M. Husted Coaching

Lukket

Østersøvej 3, 1. sal. th6300 Gråsten

Christina Bøgkjær Coaching

Kongelundsvej 3342770 Kastrup

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness

Lukket

Dybvighovedvej 2616200 Aabenraa

hypnose-terapeut.dk

Åbent

Øster Søgade 30, kl. th, kl. sal. th1357 København K

Til Almindelig Glæde Og Gavn For Alle

Møllemarksvej 104900 Nakskov

Nina Rahbek - Ridning Med Glæde

Søholmvej 18961 Allingåbro

Krop Og Glæde

Haugled 137300 Jelling

Smerte Med Glæde v/Anne Britt Rodam

Gørrilds Alle 98920 Randers Nv

Else Og Regnar Sommers Fond Til Glæde, Gavn Og Støtte For Sociale Formål I Foreninger

Birkholmvej 124700 Næstved

Foreningen Til Efterslægtens Glæde

Hyltebjerg Allé 43, st. sal. th2720 Vanløse

Spareforeningen Julens Glæde

Bredgade 47600 Struer

Julens Glæde, Bedsted Thy

Algade 227752 Snedsted

Krop og Trivsel. Stress-coach og Massageterapeut i Faaborg

Lukket

Viadukten 8C5600 Faaborg

Spareforeningen Julens Glæde

Guldagervej 1734640 Faxe

Gitte Barlev Kunst, Glæde & Inspiration

Ambæk Mark 94720 Præstø