Om GL VVS A/S

GL VVS har siden 1979 gennemført en lang række større VVS-entrepriser i byggerier for administrations- og industriejendomme. Boligbyggerier samt institutioner som skoler, plejehjem, ældreboliger og hospitaler har gennem de senere år været en vigtig del af GL VVS’ forretningsområde. Kontakt os for nærmere information eller besøg vores hjemmeside.

Om os

GL VVS lever af tilfredse kunder, og vores kompetente og veluddannede medarbejdere tilstræber hver dag at leve op til den målsætning.

For at engagere den enkelte medarbejder optimalt, er ansvar, kompetence og kvalitetssikring uddelegeret sammen med den direkte kontakt til kunden. Erfaringsmæssigt giver dette de bedste resultater for kunden samt en hurtig og smidig sagsbehandling. Alle opgaver uanset størrelse er underlagt den nødvendige kvalitetssikring for en problemfri aflevering.

Efter aflevering af det færdige anlæg følges det af vores dygtige og alsidige servicemontører, som rådgiver og vejleder for at opnå en optimal drift af anlæggene.

Arbejdsområder:

Tag & facade:

Mange bygherrer og arkitekter har gennem tiderne fastholdt anvendelsen af kobber, zink, aluminium og skifer i byggeriet. Det smukke udseende sammen med egenskaber som lang levetid, formbarhed og høj æstetisk kvalitet, gør anvendelsen af disse materialer mangfoldige.

GL VVS har gentagne gange haft fornøjelsen, at arbejde sammen med disse bygherrer og arkitekter.

For at fastholde den håndværksmæssige viden og tradition, uddanner vi en del af vore lærlinge med speciale i tag og facade.

Kloak:

I forbindelse med nybyggeri- og renoveringsopgaver udfører GL VVS som autoriseret kloakmester, kloak- og ledningsarbejder i jord.

Ventilation:

Komfortanlæg, kontroludsugning, varmtluftanlæg, industri- og procesanlæg, affugtning, befugtning.

Med komfortanlæg giver kombinationsmulighederne aircondition, varme og ventilation med frisk luft et indeklima, som kan opfylde de fleste brugerkrav.

Udstyret med den nødvendige varmegenvinding kan energiforbruget reduceres.

Komfortanlæg forsynet med køling giver et optimalt indeklima og tilfredse medarbejdere.

Køl:

Aircondition og indeklima, koldtvandsanlæg, køle- og klimateknik, køling af EDB- og serverrum, varmegenvinding, varmepumpeanlæg, kølemaskiner.

Et godt indeklima og en behagelig temperatur er en nødvendighed, hvis man vil bevare en effektiv arbejdsplads med tilfredse medarbejdere.

Der findes adskillige muligheder, fra mindre decentrale anlæg til større centrale kølemaskiner med små klimaenheder indbygget som loftarmaturer.

Koldtvandsanlæg er den optimale løsning til større køleinstallationer for køling af maskiner, levnedsmiddelproduktion eller komfortkøling til ventilationsanlæg.

Stabile temperaturniveauer i f.eks. EDB- og serverrum, hvor der er stor varmeudvikling, kan også løses med centrale eller decentrale anlæg.

VVS:

Traditionelle installationer som vandinstallationer, sanitets- og afløbsanlæg, varmeanlæg, gulvvarme, centralvarme, varmtluftanlæg, gasinstallation, tagafvanding, strålevarme.

Andre installationer som fjernvarme, varmecentraler, konvertering af varmeanlæg, vandforsyningsanlæg, industrielle og kemiske installationer, trykluft, luftarter, damp- og procesanlæg, sprinkling.

Projekt:

Vi udarbejder gerne uforbindende overslagspriser eller tilbud, også på projektstadiet for budgettering og planlægning af Deres byggesag.

Vi kan tilbyde Dem rådgivning for optimering af installationsentrepriser ved traditionelle installationer eller mere komplekse anlæg sammen med Deres entreprenører og rådgivere.

Vi kan også tilbyde Dem forprojektering og skitseforslag for endelige tegninger sammen med Deres rådgivere, eller fuldt færdige projekter med tilhørende myndighedsbehandling.

Projektering og projektdokumentation er baseret på EDB-teknologi.

Tegningsmateriale udføres på AutoCAD/Building system.

Kontakt os gerne så fortæller vi dig mere!

GL VVS A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 1
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 2
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 3
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 4
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 5
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 6
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 7
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 8
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 9
  • GL VVS A/S VVS-Installatør, Herlev - 10

GL VVS A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

GL VVS A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-07-1988

CVR-nr:

12476531

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Steen Porskrog Almsgaard

Bestyrelsesformand

Peter Frandsen

Bestyrelsesmedlem

Jesper Carsten Leen Jensen

Bestyrelsesmedlem

Peter Horne Møllegaard Andersen

Bestyrelsesmedlem

Mathias Ringsted Grüner

Bestyrelsesmedlem

Melanie Majgaard Wraa-Puls

Stifter

Victor Christoffersen

Stifter

Charlotte Biil

Stifter

Asbjørn Christoffersen

Viser 4 af 9

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

74 099 tkr

Afkastningsgrad

35,85 %

Antal ansatte

64