Om firmaet

Gravmand A/S har mere end 40 års erfaring indenfor anlægsarbejder og er i dag en anerkendt entreprenørvirksomhed. Vi tænker og arbejder med en høj og krævende faglig målsætning og skaber derigennem de bedste løsninger og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 94 80...
Adresse

Birkerød Kongevej 137 B, 1. sal., 1 sal. sal.

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Gravmand A/S har mere end 40 års erfaring indenfor anlægsarbejder og er i dag en anerkendt entreprenørvirksomhed. Vi tænker og arbejder med en høj og krævende faglig målsætning og skaber derigennem de bedste løsninger og kvalitative resultater. Vi løser opgaver i alle størrelser og på alle niveauer, både som partnering, hovedentreprenør, totalentreprenør og som underentreprenør. Vores mål er ikke at være blandt de største, men blandt de bedste indenfor vore specialer.

Generel beskrivelse

Vi tænker og arbejder med en høj og krævende faglig målsætning, og skaber derigennem de bedste løsninger og kvalitative resultater. Resultater, der skabes af engagerede og kompetente medarbejdere i alle funktioner. Uanset opgavernes størrelse og omfang.

Vi har stor tillid til hinanden, vi engagerer os i udfordringerne og vores faglige stolthed sikrer at alle opgaver løses optimalt - det er dét, vi bliver målt på.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Gravmand A/S

Omsætning

13 539 tkr

Afkastningsgrad

3.62 %

Antal ansatte

41

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Gravmand A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INGENIØR- OG ENTREPRENØRFIRMA GRAVMAND A/S

CVR-nr:

51603710

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

431200 Forberedende byggepladsarbejder

Startdato:

02-01-1975

Ledelse/Administration
Søren Tscherning

Bestyrelsesformand

Klaus Bodilsen

Bestyrelsesmedlem

Per Vedel Brøndsted

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

45948020

45 94 80 20

4594 8020

45 948 020