Grindsted Kiropraktor Klinik logo

Grindsted Kiropraktor Klinik

Om firmaet

Hos Grindsted Kiropraktor Klinik kan du være sikker på at få en yderst professionel behandling på en fin kiropraktisk klinik, hvor der er styr og struktur på tingene. En behandling hos os vil typisk indbefatte, at vi under dit...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 32 31...
Adresse

Vestergade 120

7200 Grindsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Grindsted Kiropraktor Klinik kan du være sikker på at få en yderst professionel behandling på en fin kiropraktisk klinik, hvor der er styr og struktur på tingene. En behandling hos os vil typisk indbefatte, at vi under dit første besøg, optager sygehistorie samt udfører en grundig undersøgelse. Den grundige undersøgelse vil nogle gange inkludere en røntgenundersøgelse, og til det har vi i vores kiropraktiske klinik moderne røntgenapparaturer. Kontakt os for en uforpligtende snak!

Træning

Kroppen er skabt til at skulle bruges. Holder man derfor ikke kroppen i gang, går det udover både dens tilstand, humør og helbred. Derfor anbefaler vi, at man dyrker motion, da det både gavner dette og samtidig kan have en forbyggende effekt på smerter, der udspringer fra muskler, knogler og led. Man bør dog aldrig forsøge at træne sine smerter væk uden først at have konsulteret med en ekspert inden for området og uden at have fået lagt et styrketræningsprogram.

​Hos Grindsted Kiropraktor Klinik vejleder og rådgiver vi dig og kan hjælpe med at lægge det perfekte styrketræningsprogram, der kan styrke dit humør, helbred og ikke mindst styrke din fysik.

Grindsted Kiropraktor Kliniks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Grindsted Kiropraktor Klinik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Grindsted Kiropraktor Klinik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Grindsted Kiropraktor Klinik

CVR-nr:

20903589

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869040 Kiropraktorer

Startdato:

01-06-1998

Ledelse/Administration
Michael Vaarst

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75323166

75 32 31 66

7532 3166

75 323 166