Om firmaet

Med ca. 19.000 medarbejdere og en årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter. Uanset hvilket markedsområde du arbejder inden for, har Grundfos en energieffektiv...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
87 50 14...
Adresse

Poul Due Jensens Vej 7

8850 Bjerringbro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Med ca. 19.000 medarbejdere og en årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter. Uanset hvilket markedsområde du arbejder inden for, har Grundfos en energieffektiv pumpeløsning, der matcher dine behov.

Om firmaet

Ud over pumper producerer Grundfos både norm- og dykmotorer til pumperne og motorer sælges også særskilt. Desuden udvikler og sælger Grundfos højt avanceret elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg samt produktet LifeLink, der er en del af virksomhedens new business aktiviteter.

GRUNDFOS I DANMARK

Størstedelen af aktiviteterne i de danske Grundfos-selskaber Grundfos DK A/S (salgsselskab), Grundfos A/S (produktionsselskab) og Grundfos Holding A/S foregår i Bjerringbro, hvor virksomheden blev etableret i 1945. Grundfos har desuden afdelinger i Aalestrup, Odense, Brøndby og Farum.

GLOBAL UDBREDELSE

Grundfos-koncernen er repræsenteret med mere end 80 selskaber i mere end 45 lande. Desuden forhandles der Grundfos produkter i en lang række lande gennem lokale distributører.

Grundfos A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Grundfos A/S

Omsætning

332 110 tkr

Afkastningsgrad

7.32 %

Antal ansatte

2167

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Grundfos A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GRUNDFOS A/S

CVR-nr:

37499919

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

182 800 000

NACE-branche

281300 Fremstilling af andre pumper og kompressorer

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

23-08-1957

Ledelse/Administration
Anders Lund Hansen

Adm. direktør

Peter Krarup

Bestyrelsesformand

Torben Agerskov Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

87501400

87 50 14 00

8750 1400

87 501 400