Guldagers Multiservice ApS logo

Guldagers Multiservice ApS

Om firmaet

Guldagers Multiservice ApS er den perfekte samarbejdspartner, Når i mangler erfaren, flexsibel og selvkørende arbejdskraft. Vi tilbyder hjælp med alle typer praktiske opgaver. Enten på timebasis eller med en fast aftale.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
31 51 02...
Adresse

Gyden 10

8990 Fårup

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Guldagers Multiservice ApS er den perfekte samarbejdspartner, Når i mangler erfaren, flexsibel og selvkørende arbejdskraft. Vi tilbyder hjælp med alle typer praktiske opgaver. Enten på timebasis eller med en fast aftale.

Services

Vi tilbyder blandt andet arbejde indenfor:

- Have arbejde

- Sprøtning af ukrudt

- Mandskabsudlejning

- Murerarbejde

- Tømrerarbejde

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Guldagers Multiservice ApS

Omsætning

537 tkr

Afkastningsgrad

-155.77 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldagers Multiservice ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Guldagers Multiservice ApS

CVR-nr:

41613556

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

811000 Kombinerede serviceydelser

Startdato:

17-08-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
facademalere, græsslåning, flisebelægning af indkørsler, haveservice abonnement, brolægger, pavillion, nedtagning, maling af pumpe, opsætning af plankeværk, nedgravning af trampoliner og faskiner, fliserens, ukrudtsbekæmpelse, støttemur i sten, havemænd, træbeskyttelse, mindre tømreropgaver, tilslutning, fliser, rensning af fliser, haveservice, behandling af træværk, træterrasser, haveaffald, havearbejde, anlægsopgaver, fliselægning, beplantning, buskrydning, nedbrydningsopgaver, blomsterkasser, saltning, brolægning, græsplæner, udestuer, brolæggerarbejde, havestuer, opsætning af havehegn, rensning af tagrender, etablering af fundamenter, møbelsamling, nedbrydningsarbejde, terrasser, hækklip, støttemur, algebehandling, snerydning, stakit, ophængning, nedbrydning af småhuse, ejendomsservice, carporte, haveskur, ophugning af beton, vinterservice, multiservice, opsætning af hegn, murerarbejde, mureropgaver, cykelskue, maling af sokkel, rensning af skotrende, Vedligeholdelse af bede, fliserensning, opsætning af køkkener, maling af vinduer, plankeværk, handymand, murerservice, opførelse af hønsehus, belægning, facademaling, murer, rens af fliser, nedgravning af trampoliner, flisebelægninger, indkørsler, klipning af hæk, tømrerarbejde, fundamenter, træbeskæring, vedligeholdelse, oprydning, handymand service, tømrer, havehegn, hækklipning, altmuligmand, Planering af have, maling af facader, tømreropgaver, bortkørsel, beskæring, malerarbejde, træfældning, belægningsopgaver, Abonnement på haveservice, belægningsarbejde, maleropgaver, nedbrydning
Alternative nummerformater

31510275

31 51 02 75

3151 0275

31 510 275