Om firmaet

Vi er et team af engagerede dyrlæger som er parat til at hjælpe dig med dine dyr. En konsultation er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus. Dit dyr bliver undersøgt og behandlet. Det kunne f....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
54 43 54...
Adresse

Havnepladsen 4

4800 Nykøbing F

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et team af engagerede dyrlæger som er parat til at hjælpe dig med dine dyr. En konsultation er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus. Dit dyr bliver undersøgt og behandlet. Det kunne f. eks. være en vaccination eller en sygdom, som skal behandles. Hvis du ringer og bestiller tid, har du mulighed for at få tid samme dag. Vores telefon er åben døgnet rundt, året rundt.

Generel beskrivelse

På Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing Falster kan vi tilbyde alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger af hund og kat. Første betingelse for en korrekt dyrlægebehandling er at der er lavet en grundig undersøgelse af hunden/katten.

En konsultation eller undersøgelse på Guldborgsund Dyrehospital er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus og bliver undersøgt samt evt. behandlet.

Det kunne f. eks. være en vaccination, eller en sygdom som skal behandles.

Hvis du ringer på telefon nr. 54435443 og bestiller tid i vores telefontid på hverdage mellem kl. 7.30-16.30, har du mulighed for at få tid samme dag.

På Guldborgsund Dyrehospital lægger vi vægt på at holde os ajour med den nyeste viden omkring behandling og undersøgelse.

Vi køber løbende udstyr til at matche dette behov.

Guldborgsund Dyrehospitals valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Guldborgsund Dyrehospital

Omsætning

6 912 tkr

Afkastningsgrad

36.25 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldborgsund Dyrehospital findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GULDBORGSUND DYREHOSPITAL ApS

CVR-nr:

21530298

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

300 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

09-03-1999

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

54435443

54 43 54 43

5443 5443

54 435 443