Guldhunden 4600 logo

Guldhunden 4600

Om firmaet

Guldhunden 4600 har 35 års erfaring som hundefrisør, og vi tilbyder klip, vask, føn, blovning, negleklip, ørerens og trim til både små og store hunde i Køge. Hvad end det er en Alaska Malamute, der skal have den helt store tur,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 22 52...
Adresse

Vestergade 30B

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Guldhunden 4600 har 35 års erfaring som hundefrisør, og vi tilbyder klip, vask, føn, blovning, negleklip, ørerens og trim til både små og store hunde i Køge. Hvad end det er en Alaska Malamute, der skal have den helt store tur, en Papillion, der skal trimmes, eller en Labrador, der skal have en grundig vask og gennemfrisering, så står vi klar til med rolig og erfaren hånd at tage os af din hund i vores fine salon.

Om Guldhunden 4600

I vores hundesalon lægger vi vægt på, at både hund og hundeejer får en god oplevelse. Det er hunden, der er i centrum, og vi opbygger et tillidsbånd med hunden under klipningen, så den føler sig tryg. Hvad end hunden er erfaren udi at være til hundefrisør eller ej, så sørger vi for at forkæle hunden med en omgang velgørende hundewellness hos Guldhunden 4600.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Guldhunden 4600

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldhunden 4600 findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

guldhunden 4600

CVR-nr:

21289388

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Startdato:

01-07-2021

Ledelse/Administration
Christian Behrend

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

42225252

42 22 52 52

4222 5252

42 225 252