Om Guldsmed Bræmer-Jensen

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv.Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig får du personlig rådgivning fra mennesker med håndværksmæssig indsigt.Hos Bræmer-Jensen forener vi en moderne virksomhed med tre generationers traditioner og viden om guldsmedearbejde.

Hvem er vi?

Vi er os selv. Én butik, ét team og én mission - nemlig at give dig den bedste smykkeoplevelse. Vi tror på specialbutikkens unikke muligheder og egen personlige profil. Vi vil ikke være ligesom alle de andre. Vi vil give unikke oplevelser og skabe relationer til vores kunder.

Én af vores kerneværdier er kvalitet. Kvalitet i både kundeservice og produkt. Det betyder, at vi bestræber os efter, at du går fra butikken med en god mavefornemmelse og en følelse af, at du har fået den rette faglige vejledning. Derfor har vi et veluddannet personale, der er skarpe til det de laver og altid står klar i den fysiske butik til at vise smykkerne frem samt guide og vejlede dig til netop dit personlige smykke.

Vores sortiment er bredt, men vi er kræsne. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, fx nyetablerede smykkedesignere, men vi er opmærksomme på kvaliteten af det. Dermed fører vi alt fra mindre smykkedesignere til større eksklusive smykkebrands. Vi følger med i tidens trends og har altid en finger på pulsen inden for smykkebranchen.

Billedgalleri

  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 1
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 2
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 3
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 4
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 5
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 6
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 7
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 8
  • Guldsmed Bræmer-Jensen Guldsmed, Randers - 9

Guldsmed Bræmer-Jensen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnGuldsmed Bræmer-Jensen ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:26-06-2020
CVR-nr:41464917
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Ledelse/Administration

Mikael Bræmer-JensenAdm. direktør
Mikael Bræmer-JensenStifter

Alternative nummerformater

8642136686 42 13 668642 136686 421 366