Om firmaet

Guldsmed Keld Olse forhandler kendte mærker og designer unikke smykker. Vi foretager også alle former for reparationer, uanset om der er tale om arvesmykker eller moderne smykker. Alle vores smykker samt alle reparationer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
32 96 01...
Adresse

AmagerCentret Butik 1122

Reberbanegade 3

2300 København S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Guldsmed Keld Olse forhandler kendte mærker og designer unikke smykker. Vi foretager også alle former for reparationer, uanset om der er tale om arvesmykker eller moderne smykker. Alle vores smykker samt alle reparationer leveres med højeste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser, da vi kan udføre reparationerne på eget værksted. Besøg vores butik eller køb smykker direkte online i vores webshop. Kig også gerne ind i butikken i Fields 338, på Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S.

Historie

Keld Olsen åbnede i 1977 en guldsmedebutik på Amagerbrogade 128, hvor der havde været guldsmedebutik siden 1919. Butikken blev dog hurtig for lille og blev udvidet med nabobutikken og i 1997 udvidede Keld Olsen med endnu en butik på Amagerbrogade 57. Virksomheden har i dag administration samt den primære del af værkstedet i lokalerne på Amagerbrogade 57.

Efter generationsskifte i 2005 drives virksomheden i dag af datteren Lise og hendes mand Carsten. Lise blev uddannet som guldsmed i 2002 og butikkerne drives videre i butikkens oprindelige ånd, med service og kvalitet i højsæde og med hjertet på rette sted.

I 2011 åbnede vi en ny butik i Fields Shopping Center, hvor butikken ligger på plan 1 på hjørnet ved Hi'Street. Da virksomhedens primære omdrejningspunkt er smykker af eget design og værkstedet, er der også bygget et mindre værksted i butikken i Fields, hvor guldsmedene altid er lar til at råde og vejlede.

I november 2016, flyttede butikken fra amagerbrogade til amagercentret, hvor vi nu har en stor butik med åbent værksted, så dialogenen med guldsmedene er blevet endnu nemmere.

En naturlig videreudvikling af vores butikker er en aktiv webshop som både kan inspirere, informere samt give mulighed for at købe vores smykker online Vi håber at vores hjemmeside giver inspiration til dit fremtidige smykkekøb samt give nogle svar på de spørgsmål der vedrører vores smykker og vores værksted samt smykkebranchens fagbegreber. Varesortiment og tilbud mv. i vores webshop kan være forskellig fra vores fysiske butikker.

Guldsmed Keld Olsen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Guldsmed Keld Olsen A/S

Omsætning

3 312 tkr

Afkastningsgrad

6.55 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldsmed Keld Olsen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GULDSMED KELD OLSEN ApS

CVR-nr:

73215617

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Startdato:

25-06-1984

Ledelse/Administration
Carsten Søby

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

32960144

32 96 01 44

3296 0144

32 960 144