Om Guldsmed Keld Olsen A/S

Guldsmed Keld Olse forhandler kendte mærker og designer unikke smykker. Vi foretager også alle former for reparationer, uanset om der er tale om arvesmykker eller moderne smykker. Alle vores smykker samt alle reparationer leveres med højeste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser, da vi kan udføre reparationerne på eget værksted. Besøg vores butik eller køb smykker direkte online i vores webshop. Kig også gerne ind i butikken i Fields 338, på Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S.

Historie

Keld Olsen åbnede i 1977 en guldsmedebutik på Amagerbrogade 128, hvor der havde været guldsmedebutik siden 1919. Butikken blev dog hurtig for lille og blev udvidet med nabobutikken og i 1997 udvidede Keld Olsen med endnu en butik på Amagerbrogade 57. Virksomheden har i dag administration samt den primære del af værkstedet i lokalerne på Amagerbrogade 57.

Efter generationsskifte i 2005 drives virksomheden i dag af datteren Lise og hendes mand Carsten. Lise blev uddannet som guldsmed i 2002 og butikkerne drives videre i butikkens oprindelige ånd, med service og kvalitet i højsæde og med hjertet på rette sted.

I 2011 åbnede vi en ny butik i Fields Shopping Center, hvor butikken ligger på plan 1 på hjørnet ved Hi'Street. Da virksomhedens primære omdrejningspunkt er smykker af eget design og værkstedet, er der også bygget et mindre værksted i butikken i Fields, hvor guldsmedene altid er lar til at råde og vejlede.

I november 2016, flyttede butikken fra amagerbrogade til amagercentret, hvor vi nu har en stor butik med åbent værksted, så dialogenen med guldsmedene er blevet endnu nemmere.

En naturlig videreudvikling af vores butikker er en aktiv webshop som både kan inspirere, informere samt give mulighed for at købe vores smykker online Vi håber at vores hjemmeside giver inspiration til dit fremtidige smykkekøb samt give nogle svar på de spørgsmål der vedrører vores smykker og vores værksted samt smykkebranchens fagbegreber. Varesortiment og tilbud mv. i vores webshop kan være forskellig fra vores fysiske butikker.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Guldsmed Keld Olsen A/S Smykkebutik, København - 1
  • Guldsmed Keld Olsen A/S Smykkebutik, København - 2
  • Guldsmed Keld Olsen A/S Smykkebutik, København - 3

Guldsmed Keld Olsen A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

GULDSMED KELD OLSEN ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

25-06-1984

CVR-nr:

73215617

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Ledelse/Administration

Direktør

Carsten Søby

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 025 tkr

Afkastningsgrad

6,02 %

Antal ansatte

5