Om Gymnastikhuset

Gymnastikhuset på Tåsinge er et sted for helse, træning og velvære. Gymnastikhuset ligger i den skønne natur med udsigt til Svendborgsund. Her tilbydes aktiviteter og behandlinger for krop og sjæl, såsom laserterapi, massage, varmtvandsbassin, sauna, dampbad, gymnastik, styrketræning, m.m. Her arbejder et erfaren instruktør-team samt et antal behandlingsspecialister indenfor flere forskellige områder som fysioterapi, zoneterapi, fodterapi, akupunktur og laser. Kontakt os for mere information.

Gymnastikhuset, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnGymnastikhuset v/Bodil Brems
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-03-2006
CVR-nr:29278415
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche855100 Undervisning inden for sport og fritid, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Bodil Marie BremsFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Gymnastikhuset

L. Hansen

mere end et år siden

En fantastisk dejlig oplevelse af fred, ro og smukke omgivelser. Det var forrygen at ligge i bassinet med udsigt til svendborgsund.

Marianne

mere end et år siden

Jeg har gået til vandgymnastik i gymnastikhuset hele vinteren, det er et fantastisk sted med ro og atmosfære helt i særklasse, man bliver altid mødt med et smil og et velkommen. fasaliteterne er helt i top og når man er i vandet, kan man nyde den skønne udsigt gennem endegavlen som er et glasparti Man kunne tilmed gå ud og dyppe tærene i den kolde sne hvis man har lyst.. ud over det byder stedet på så mange andre muligheder, så som alm. gymnastik, motions maskiner samt diverse andre arrangementer og tilbud