Se på kort

håndskomagere 

gav 10 virksomheder i dette område

Per Simmelsgaard

Lukket

L.P. Houmøllers Vej 239900 Frederikshavn
logo

Per Simmelsgaard, ortopædisk skomager tilbyder håndsyet fodtøj samt ortopædiske fodindlæg. Kontakt os for mere information.

Ortopædisk Håndskomageri Åbyhøj ApS

Lukket

(5)

Silkeborgvej 2358230 Åbyhøj
logo

Ortopædisk Håndskomageri er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder: Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg. Ortopædiske tilretninger af fabriksfodtøj. Reparation af alt øvrigt fodtøj. Andet sortiment: Salg af specielt fabriksfodtøj, salg af skocreme, snørebånd m.v.

Ortopædskomageren Viborg

Lukket

Gravene 398800 Viborg
logo

Ortopædskomager Robert Hansen er specialist i at lave ortopædisk fodtøj, indlæg, såler, ændringer m.m. Ring for yderligere information.

Ortopædisk Håndskomageri Randers ApS

Lukket

Bøsbrovej 1A8940 Randers Sv
logo

Vi er et moderne firma med over 35 års erfaring og har kun fagligt dygtige/engagerede medarbejdere.Vores job er at levere tidssvarende individuel ortopædisk fodtøj af høj kvalitet og stor værdi for brugerne.Vi har igennem alle årene haft samarbejde med statsautoriserede fodterapeuter og senest også med Steno afdelingerne på hospitalerne.Vi er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder indenfor Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg.

Maria Eriksen Shoes

Nødbrøndsvej 104180 Sorø

Ortopædiskomageriet ApS

(4)

Gammel Kongevej 1211850 Frederiksberg C

Fynske Special Sko

Vesterskovvej 85792 Årslev

Egon Langbøl ApS

Lukket

Rugmarken 19D3520 Farum

Skomager Dan

Slotsarkaderne 1163400 Hillerød

Møller Specialsko

Vejlevej 3396000 Kolding