Se på kort

hårstylister 

gav 102 virksomheder i dette område

Hair By Sala

Åbent

Bredgade 146990 Ulfborg
logo

Hos frisørsalonen Hair by SaLa er kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Vi tilbyder alt fra klip, farve og kurbehandlinger til opsætning og permanent. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Velkommen ind i vores hyggelige omgivelser, hvor du vil blive mødt af ny inspiration og selvforkælelse. Book tid online på hjemmesiden.

Salon de Coiffure

Åbent

Hovedvejen 1202600 Glostrup
logo

Vi er fire kreative frisørpiger med et fagligt højt niveau. Vi opdaterer løbende vores faglige viden inden for frisørfaget gennem de seneste nye shows og kurser. Alle produkter, som vi bruger i salonen til hårvask og kurbehandlinger, er baseret på naturlige vitaminer, proteiner, antioxidanter og botaniske ekstrakter. Besøg os i salonen eller ring og bestil tid. Så vil vi give os god tid til en snak om dit hår, inden vi går i gang.

Maria Østergaard

Åbent

Vestergårdsvej 6731 Tjæreborg
logo

Jeg har altid haft en passion for kreative fag og efter min 4 årige frisøruddannelse tog jeg en diplomuddannelse som negletekniker. Efterfølgende tog jeg en diplomuddannelse som makeupartist og hårstylist fra United Make-up Academy v/ Nicci Welsh. Efter 5 år hos en af de førende frisørsaloner i København var tiden inde til at prøve noget nyt. Jeg blev selvstændig og arbejder nu som freelance hår og makeupartist, hvor mine opgaver bl.a. omfatter brude, tv, film osv.

Hair Style

Åbent

Allegade 1G8700 Horsens
logo

Vi driver en eksklusiv, moderne og moderigtig salon, der hele tiden er på forkant med tidens mode og nyeste trend. Vi er til for alle, d.v.s. damer, herrer, teenagere og børn. Salonen er indrettet hyggeligt og stilrent, med en dame- og herreafdeling. Se mere på hjemmesiden. www.hairstyle-horsens.dk

Din kørende Frisør

Åbent

Liljehaven 372765 Smørum
logo

Din Kørende Frisør er ejet af Suzette Birlie som naturligvis har den 4-årige uddannelse fra Frisørskolen i København. Suzette har frisørblodet i årene og er blevet inspireret af frisørfaget det meste af sit liv, da både hendes mor, moster og 2 kusiner er uddannede i faget. Som kunde hos Din Kørende Frisør er du sikker på at få den bedste service og opmærksomhed - samt et kvalitetsprodukt til rimelige priser. Suzette tilbyder klipning og behandlinger til alle.

Den Rullende Saks

Åbent

Solbakkevej 10A5874 Hesselager
logo

Vi tilbyder den bedste service og professionel behandling af dit hår. Ring for mere information.

Kjær4you

Lukket

Nyborgvej 235863 Ferritslev Fyn
logo

Kjær4You er din mobile frisør der kører ud til de private hjem og plejehjem og yder professionelle frisørydelser

STYLISTEN Bodil Forsberg

Vigensvej 116720 Fanø
logo

Stylisten stifinderen til: Dit hyggelige hjem med stil & sammenhæng - Kontormiljøet der oser af energi. Den unikke forretning, der vil skille sig ud. Institutionen der vil noget mere med sit sted. At style dit hjem, med salg for øjet...

Milles Mobilklip

Åbent

Nygårdsvej 46, 3. sal., Dør 46700 Esbjerg
logo

Salon Zig Zax

(5)

Damgårdsvej 86893 Hemmet
logo

Vi tilbyder dameklipning, herreklipning, børneklipning, brudehår, festhår, konfirmandhår. Kontakt os for yderligere information.

Den mobile frisør v/Kate Piil

Lukket

Birkelundsvej 142640 Hedehusene

Jeg kører ud i hele HT-området og betjener unge, ældre og børnefamilier og ligeledes ved homeparties, hvor det er ekstra hyggeligt at venner mødes til en omgang selvforkælelse. Jeg kommer ud til dig og har alle remedier med, så det eneste, du skal gøre, er, at ringe for at reservere en tid. Jeg har ikke online kalender, da det er vigtigt, at der bliver sat god tid af til netop dig og dine ønsker. Jeg kører ud i dagene mandag, tirsdag og onsdag i tidsrummet 9-21.

Frisøren v/ Anette Einfeldt Bak

Åbent

Nørre Uttrup Torv 79400 Nørresundby
logo

Frisøren v/Anette Einfeldt Bak bestræber sig på at have fingeren på pulsen og følge med i tidens trends hvad angår dame- og herrefrisure. Ring eller kig ind, vi glæder os til at tage imod jer.

Christensen Interior Concepts

Åbent

P. Knudsens Gade 162450 København Sv
logo

Unikt skræddersyede designløsninger til hotel-, bolig- og erhvervsprojekter. Tjenesterne omfatter ejendoms-iscenesættelse, boligstyling, renoveringsdesign og kommerciel styling.

Mobilfrisør Anja H. Christensen

Hollændervej 1475500 Middelfart

Lille Revolution

Lukket

Åbakken 477860 Spøttrup

10min.dk

Birkerød Kongevej 1023460 Birkerød

Scandinavian Academy of Fashion Design

Åbent

Badstuestræde 11209 København K

STILDESIGN

Åbent

Klosteret 1, kl.6100 Haderslev

De kørende Frisører

Åbent

Strøbyvej 82791 Dragør

Anna Reesen

Birkebakken 66B, 1. sal.3460 Birkerød

By Cille

Åbent

Adelgade 44400 Kalundborg

Deko-sign of Denmark

Åbent

Gammel Rønnebjergvej 139760 Vrå

Salon Kiri v/Kiri Lund Sørensen

Bragenholtvej 609310 Vodskov

Frisør Lotte Rasmussen

Lukket

Mindelundsvej 365240 Odense Nø

Din Mobile Frisør/ Annette Greve

Åbent

Kolt Kirkevej 1398361 Hasselager